- 12 Şubat 2015
- 6.483
- 15.670
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.161
super yer yaa balayımı burda gecırıcem bensivricerihtim.com KK üyelerine %10 indirim var ama Ağustos 20'ye kadar dolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
super yer yaa balayımı burda gecırıcem bensivricerihtim.com KK üyelerine %10 indirim var ama Ağustos 20'ye kadar dolu
bahtın açık olsun güzelim .[/QUOTE]Tsk ederim kakus her yarismada begendigin kisiler arasinda olip ovgulerini aldigim icin
aynen kokoşluk var sende de fazlasıylatsk ederım canım .. bende senı begendım .. fızıgınde cok guzel ..tarzımız benzıyor sanrım kombınlerımızden de bellı
bende çok üzgünümÇok canım sıkıldı gerçekten. Bohem her ne kadar tarzım olmasa da dolabımda ne var ne yok çıkarttım ortaya bir şeyler. Amaç hem eğlence hemde üyelerden bohem hakkından bol fikir alışverişinde bulunup bilgilenmek idi.
Hiç vaktim olmamasına rağmen eğlence için soluğu burada alıyorum. Bu güzel sitede bu tarz olayların bir daha olmamasını dilerim. Yarışmacı arkadaşları kutlarım. Çok üzgünüm....
aynen takıp takıstırmayı cok severım .. sende de var o ama :) hem ucuz hem sık olmusun etek falan 10 numeroymusaynen kokoşluk var sende de fazlasıyla
Herkesin canı sağ olsun canım.bende çok üzgünüm
neredeyse pişti olacakmışsız ama beyaz alt üzerimizinde ikimizinde bol. pançona bayıldım vallaaynen takıp takıstırmayı cok severım .. sende de var o ama :) hem ucuz hem sık olmusun etek falan 10 numeroymus
yapcak bişiy yok ama bi daha bi yarışmaya katılacağımı sanmıyorum ilk ve sonduHerkesin canı sağ olsun canım.
tesekkur ederım canım aynen pıstıymısız allahtan uzak numarlarmısızda oy verırken -bakarken belkım fark etmemıstır o kadar dıye avuticiğim kendımıneredeyse pişti olacakmışsız ama beyaz alt üzerimizinde ikimizinde bol. pançona bayıldım valla
yapcak bişiy yok ama bi daha bi yarışmaya katılacağımı sanmıyorum ilk ve sondu
evet oruc kafayla bı dahakıne sebzelık alır ona koyarsın kuzum .. bır mılyoncu dıyeyım ordaa takı cekmecelerı var boyle kucuk raf rafff onlardan sey et . hem yer kaplamaz ....nerde calsıyosun canım ay darısı basıma ınskesinlikle marganın hakkını inkar edemem inş. helal eder bize emeklerini . şüphesiz bende yeni arkadaşlar edindim forumda sap sap dolanıyordum artık en azından bi kaç kişiyi tanıdım..
ve evet takılar hala sağda solda atılıyo hafta içi çalıştığımdan elimi süremedim haftasonuda oruç kafayla çok mantuıklı kararlar veremiyom bi türlü yola koyamadım anlayacağın
hehehay h,ç gülceğim yoktu valla yaparım o saflığı (sebzelik ) gardiyanım kuzum benevet oruc kafayla bı dahakıne sebzelık alır ona koyarsın kuzum .. bır mılyoncu dıyeyım ordaa takı cekmecelerı var boyle kucuk raf rafff onlardan sey et . hem yer kaplamaz ....nerde calsıyosun canım ay darısı basıma ıns
neyyyy ov super kızz sonra ozelınden sorularım olacak o zaman sana banlanınca demek bızlerın basını sen beklıyon he :)) yok kuzum estafurullah saka yapıyorum ama o dedıgım raftan al hem bes lıra bes cekmece falan varhehehay h,ç gülceğim yoktu valla yaparım o saflığı (sebzelik ) gardiyanım kuzum ben
ayy sen ne tatlısın yaa hehehe valla hakket ha forumun gardiyanı dayanamicam konuscam alalım kuzum yazık oluyo ganimetlerime heheneyyyy ov super kızz sonra ozelınden sorularım olacak o zaman sana banlanınca demek bızlerın basını sen beklıyon he :)) yok kuzum estafurullah saka yapıyorum ama o dedıgım raftan al hem bes lıra bes cekmece falan var
sende cok tatlısın fıstıgım dayanamıcan parcalayacan kolyelerı ondan korkuyorumayy sen ne tatlısın yaa hehehe valla hakket ha forumun gardiyanı dayanamicam konuscam alalım kuzum yazık oluyo ganimetlerime hehe
fıstık ben cıkıyorumm ıyı gecelerr :** musaıt anımda ozelıne yazıciğimmkesinlikle marganın hakkını inkar edemem inş. helal eder bize emeklerini . şüphesiz bende yeni arkadaşlar edindim forumda sap sap dolanıyordum artık en azından bi kaç kişiyi tanıdım..
ve evet takılar hala sağda solda atılıyo hafta içi çalıştığımdan elimi süremedim haftasonuda oruç kafayla çok mantuıklı kararlar veremiyom bi türlü yola koyamadım anlayacağın