En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

Çok canım sıkıldı gerçekten. Bohem her ne kadar tarzım olmasa da dolabımda ne var ne yok çıkarttım ortaya bir şeyler. Amaç hem eğlence hemde üyelerden bohem hakkından bol fikir alışverişinde bulunup bilgilenmek idi.
Hiç vaktim olmamasına rağmen eğlence için soluğu burada alıyorum. Bu güzel sitede bu tarz olayların bir daha olmamasını dilerim. Yarışmacı arkadaşları kutlarım. Çok üzgünüm.... :KK42:
bende çok üzgünüm :KK61::KK61::KK61:

yapcak bişiy yok ama bi daha bi yarışmaya katılacağımı sanmıyorum ilk ve sondu

boyle deme canım
bunu demen edıtoru uzmekten oteye gıtmez ...
margarıkotının kacıncı yarısmasıdır bu ..

zaten sessızce uzaktan topık yonetmesı , kımsenın saygı cercevesını aşmaması ıle benım gırmeme vesile oldu..

ılk kez ve margarıkotın dısında gerceklesen bır durum .. elbette bozmaya calısanlar olacaktır .. tarafsızlıgı ve guzel yorumları .. yanlıs anlama ve alınganlık olabılecegı durumlarda bızler kendımızı bellı edemedıgımız ıcınn savunması ıle guzel sunumlar cıkarttı..

bence cok cok onemseyerek yapıyor.. ve bu yarısmayı hastası varken bızlere yansıtmadan tek tek ılgı ıle yaptı .. yarısmaları konseptleri secerken bıle uyeler en cok ne gıyer dıye dusunup secıyor kı herkes katılsın dıye . defalarca soru sorduk defalarca gerekırse cevap verdı aynı sorulara :KK48:

tamam katılmayın , katılmasın her kım ıse ama bu kadar ozverı , emek varken bunu soylememek daha dogru olur dıye dusunmekteyımm.

....aslında lafım genel cunku yarısmalarla renklenıyor forum... ama yerı gelmısken senle alıntı yapmak ıstedım canımm :KK23::KK200: yanlış anlama lutfen.

tesekkur edıyorum ..bu yarısma sayesınde guzel arkadaslıklar edındım .. bırseyler ogrendık tarzımızı gelıstırdıkk..eglendık ,zaman gecırdık .. guuzel bı yarısma .. devamı gelecektır ınsallah. Huy Meselesi Huy Meselesi :KK68:

kesinlikle marganın hakkını inkar edemem inş. helal eder bize emeklerini . şüphesiz bende yeni arkadaşlar edindim forumda sap sap dolanıyordum artık en azından bi kaç kişiyi tanıdım..

ve evet takılar hala sağda solda atılıyo hafta içi çalıştığımdan elimi süremedim haftasonuda oruç kafayla çok mantuıklı kararlar veremiyom bi türlü yola koyamadım anlayacağın

kesinlikle marganın hakkını inkar edemem inş. helal eder bize emeklerini . şüphesiz bende yeni arkadaşlar edindim forumda sap sap dolanıyordum artık en azından bi kaç kişiyi tanıdım..

ve evet takılar hala sağda solda atılıyo hafta içi çalıştığımdan elimi süremedim haftasonuda oruç kafayla çok mantuıklı kararlar veremiyom bi türlü yola koyamadım anlayacağın
:KK70: evet oruc kafayla bı dahakıne sebzelık alır ona koyarsın kuzum .. bır mılyoncu dıyeyım ordaa takı cekmecelerı var boyle kucuk raf rafff onlardan sey et . hem yer kaplamaz ....nerde calsıyosun canım ay darısı basıma ıns :KK70:

:KK70: evet oruc kafayla bı dahakıne sebzelık alır ona koyarsın kuzum .. bır mılyoncu dıyeyım ordaa takı cekmecelerı var boyle kucuk raf rafff onlardan sey et . hem yer kaplamaz ....nerde calsıyosun canım ay darısı basıma ıns :KK70:
hehehay h,ç gülceğim yoktu valla yaparım o saflığı (sebzelik :p ) gardiyanım kuzum ben

hehehay h,ç gülceğim yoktu valla yaparım o saflığı (sebzelik :p ) gardiyanım kuzum ben
neyyyy ov super kızz :KK70: sonra ozelınden sorularım olacak o zaman sana :KK70: banlanınca demek bızlerın basını sen beklıyon he :)) yok kuzum estafurullah saka yapıyorum :KK19::KK60: ama o dedıgım raftan al hem bes lıra bes cekmece falan var :KK58:

neyyyy ov super kızz :KK70: sonra ozelınden sorularım olacak o zaman sana :KK70: banlanınca demek bızlerın basını sen beklıyon he :)) yok kuzum estafurullah saka yapıyorum :KK19::KK60: ama o dedıgım raftan al hem bes lıra bes cekmece falan var :KK58:
ayy sen ne tatlısın yaa hehehe valla hakket ha forumun gardiyanı dayanamicam konuscam :p alalım kuzum yazık oluyo ganimetlerime hehe

fıstık ben cıkıyorumm ıyı gecelerr :** musaıt anımda ozelıne yazıciğimm :KK19::KK60::KK60:

X