En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

canım fake oylar temizlenince ne oolacak,yarışma bitmeden kapandı,herkes yarışmaya kaldığı yerden devammı eder sence bu kadar şaibeden sonra.

etmez tabide 9 fake oyumu düşünca ki nowengianın kendiside bana oy atmış onuda düşersek 4 numaraymla berabere kalıyoruz. zaten birinci gelsemde kimsenin güveni kalmadı. ortalama 1 aydır takip ediyorum bu yarışmayı ilkkez de bi yarışmaya katıldım. cidden çok üzüldüm bu duruma, konuya vakif olmayan ama üstün körü duyan birisi benim çokta hak ederek kazanmadığımı düşünecek kazanırsam. ne acı.

etmez tabide 9 fake oyumu düşünca ki nowengianın kendiside bana oy atmış onuda düşersek 4 numaraymla berabere kalıyoruz. zaten birinci gelsemde kimsenin güveni kalmadı. ortalama 1 aydır takip ediyorum bu yarışmayı ilkkez de bi yarışmaya katıldım. cidden çok üzüldüm bu duruma, konuya vakif olmayan ama üstün körü duyan birisi benim çokta hak ederek kazanmadığımı düşünecek kazanırsam. ne acı.
yıldırmasın böyle durumlar şekerim eğlenmek güzel bir şaibe olayını kazen çözer yahu adamada yazık sabahtan beri eminim uğraşıyordur çözecem diye . katıl sen kuzum katıl ve ilk katılmışsın ama fıstık gibiymişsinde..

canım yarışma süresinde bitmedi ki zaten,olay sen değilsin,bir üye var burada ben ismini biliyorum,ayyy anlatamıyorum,sen katıl yarışmalara bu arada devam et

X