- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet o ikinci üyelik bencede açıklanmalı,herkes kafasına göre 2.üyelik alıp sevmediği birine sataşsın o zaman,zaten 2.üyelik almak başlı başına yasak.Ben ikinci üyelikle gelen kişinin de açıklanması taraftarıyım çünkü bazı kişiler yanlış kişileri zannediyormuş. Konuyla çok alakasız kişiler boşuna suçlu Sanılıyor.
olayın senle alakalı olmadığını kazende belirtti. farklı şeyler var. bende anlamaya çalışıyorum. lütfen sıkma canını.neden ben ya
sen değilsin canım aslında olay benim,bana kumpas kuruldu,seninle hiç alakası yok olayın.o üyelikler tek kişiye yani edaaaaa adlı kişiye ait,o eda da beni sevmeyen birisinin arkadaşı,masus sana oy attırıldı.neden ben ya
sen de yarışmacı mısınsen değilsin canım aslında olay benim,bana kumpas kuruldu,seninle hiç alakası yok olayın.o üyelikler tek kişiye yani edaaaaa adlı kişiye ait,o eda da beni sevmeyen birisinin arkadaşı,masus sana oy attırıldı.
kazen açıklamış senin üstünden prensesime kumpas kurulmuşneden ben ya
evet yarışmacıyım,iyi sustum ama değil misen de yarışmacı mısın
Aciklamalar yapiliyor bakalim canim diger oylamarin incelemeleri de yapiliyorneden ben ya