En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı

bence de açılsın,benim söyleyecek çok lafım var,günlerce sessiz sessiz oturup bana yapılan hakaretvari eleştirilere ve haksızlıklara sessiz kaldım,bugün yapılan sondu,birde pişkin pişkin güldüler,topik topik dolaştılar,hem suçlu hem güçlü oldular,birazda ben yazayım yazılı ispatlı,öyle birbirine yağ çekmekle olmuyor bu işler, K Kazen , Mune Mune , Huy Meselesi Huy Meselesi iftardan sonra artık bende konuşmak istiyorum,sıra bende.birde ben konuşayım.

K Kazen siteye girip gerekli incelemeleri yapmadan açıklama yapmak, dereceye girenleri açıklamak uygun olmayacak.
Sağolsunlar elbirliğiyle mahvettiler :KK43:
Yarışmacılardan özür dileriz, bir hevesle emek verip katıldıkları yarışmanın bu hale gelmesini istemezdik, sizden sabretmenizi rica ediyorum, biliyorum bunu istemek bile ayıp kaçıyor ama bunca şaibeler ve iddialar varken emeklerinizin görmezden gelinip şu anki oylama sonuçlarına göre sonucu açıklamamız haksızlık olur.
Kimsenin haksızlığa uğramasını istemeyiz.
Göstereceğiniz sabır için şimdiden herbirinize çok teşekkür ederim.

Ben ikinci üyelikle gelen kişinin de açıklanması taraftarıyım çünkü bazı kişiler yanlış kişileri zannediyormuş. Konuyla çok alakasız kişiler boşuna suçlu Sanılıyor.
evet o ikinci üyelik bencede açıklanmalı,herkes kafasına göre 2.üyelik alıp sevmediği birine sataşsın o zaman,zaten 2.üyelik almak başlı başına yasak.

birde aynı anda girip ,hiç mesajı bile olmayan,olanında en son aylaaar önce girmiş bugün aynı anda tam 2 dk içinde,9 belkide daha fazla üye aynı dakikalarda oy vermiş,hepsini kazen görür zaten,o benimle uğraşanlar amacına ulaştı,ne yaptıysam artık kendilerine gelsin açıklasınlar,şimdi evlerinde mutlu mesut sevinsinler,ahh canlarım benim ne kadar sevimli herkes!!

X