- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
off super olur amaaaaaa
ay nası da hesapladı yaabekle tabide şimdi bul birtane tak tanıdın anlaştın yaş oldu 22.. ee ailelerin tanışması nişandı oldun 24 buçuk aa dur evimiz olsun mobilyamız olsun ettimi sana 26.. yok yok tam zamanıı yavrumm..
evet nickim lady gardiydi ama pek popüler bi üye sayılmam o yüzden tanımıyosunuz beni ilk kez de yarışmaya katılıyorum meraklıa bekliyorum çok heycanlıyım diğer kombinleri görmek içinsanırım olmaz
sen kımsın kız nıckını mı degıstırdın
Forumda kaç tane kadın gardiyan var :) bence tanınıyorsundur :))evet nickim lady gardiydi ama pek popüler bi üye sayılmam o yüzden tanımıyosunuz beni ilk kez de yarışmaya katılıyorum meraklıa bekliyorum çok heycanlıyım diğer kombinleri görmek için
Olabilir yaaa :)
ayy evet evet benim oForumda kaç tane kadın gardiyan var :) bence tanınıyorsundur :))
fıstığımmmOlabilir yaaa :)
Havuz yada denize giderken
evet nickim lady gardiydi ama pek popüler bi üye sayılmam o yüzden tanımıyosunuz beni ilk kez de yarışmaya katılıyorum meraklıa bekliyorum çok heycanlıyım diğer kombinleri görmek için
Bana da hoc yabanci gelmedin yahuuevet nickim lady gardiydi ama pek popüler bi üye sayılmam o yüzden tanımıyosunuz beni ilk kez de yarışmaya katılıyorum meraklıa bekliyorum çok heycanlıyım diğer kombinleri görmek için
Canimmmm coh yoruldummm yaaaafıstığımmm
Guzel olur valla :)off super olur amaaaaaa
ay nası da hesapladı yaa
22 yasindayim canimmm :)ay dur sorayım kaç yaşında marga .. kendisini tanıyorum yani resminden güzelce bir hatun az kaldı aşık oluyordumm.. nişanlısıda güzelmi bari nereye gelin gidiyordu bu hatun . okuyomu ,,ev hatunumu,, çalışıyomu vardığı yer zenginmii. ohh sen bunlara cevap ver ben gene soracamm..
Bende parmak arasi terliklerimi giyer cekerim sizeeee motive olun diyeeee hahahaüff anammm olsun valla bende şortumla katılırımm..
22 yasindayim canimmm :)
Sizi gidi siziiiiii benim dedikodumu mu yapiyorsunuzzzzz
Onu ben alcammmmm bize gelin gelcek ooosen ne zaman evleniyon evleninde çocuk yapın ayoll.. seninde yaşın gelmişş.. varmı sevdiceğin...
Bebeksin daha yahuu minnak bebek hemde
Oyle miyimmmbence de oyleyim ruhum hic agir seyleri kaldirmiyor ya
Sorma ablacim yaa hayat cok zor vallahi gozum korkayiRuhun için erken daha biraz daha yol al o zaman anlarsın hayatın gerçeklerini