- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Huy Meselesi
çıkar umarımm 3 oy almassam intihar yapcem kendimii..üzülme kızzzz :)
bize de oy veren hayırseverler cıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkar umarımm 3 oy almassam intihar yapcem kendimii..üzülme kızzzz :)
bize de oy veren hayırseverler cıkar
erken uyanıyo kız bu aralar oMargammm.. oruç tutuyorsan eminim şu saatte uyuyorsundurr.. tutmuyorsanda kesin uyuyorsundurrr..
hımmm o yüzden pek yok buralardaaa... yoksam çıkmazdı buralardann..erken uyanıyo kız bu aralar o
şehir dışında sureklı gelemıyomus hanfendııı
ıhmal edıyo bızı
sanırım olmazkızlar nasıl giyindiniz bee ipucu bari verin desem olmaz dimi
nasıl giyincezz bohemmm cesine giyindikk...kızlar nasıl giyindiniz bee ipucu bari verin desem olmaz dimi
aynen susar mı hiç yoksaahımmm o yüzden pek yok buralardaaa... yoksam çıkmazdı buralardann..
bedavaları çokturda ondann ne zaman evleniyo senin bilgin vardırr..aynen susar mı hiç yoksaa
telefonda konusurz dk boyunca kendısı konusur
o konuda bı haberım yok balım yabedavaları çokturda ondann ne zaman evleniyo senin bilgin vardırr..
ay dur sorayım kaç yaşında marga .. kendisini tanıyorum yani resminden güzelce bir hatun az kaldı aşık oluyordumm.. nişanlısıda güzelmi bari nereye gelin gidiyordu bu hatun . okuyomu ,,ev hatunumu,, çalışıyomu vardığı yer zenginmii. ohh sen bunlara cevap ver ben gene soracamm..aynen susar mı hiç yoksaa
telefonda konusurz dk boyunca kendısı konusur
ahaahay dur sorayım kaç yaşında marga .. kendisini tanıyorum yani resminden güzelce bir hatun az kaldı aşık oluyordumm.. nişanlısıda güzelmi bari nereye gelin gidiyordu bu hatun . okuyomu ,,ev hatunumu,, çalışıyomu vardığı yer zenginmii. ohh sen bunlara cevap ver ben gene soracamm..
ay güzelliğini bilmemmii... maşallah onaa.. aaa ben margayı istanbulda yaşıyo biliyordum o zaman buraya yani istanbula gelin gelir bu kızz iyi bi kayınvalideye düşer inşallahh.. şimdi bunları okuyunca gelmediğine göre cidden bu kız yoğun yoksa çatlardı o kendisi cevap verirdi..ahaah
ya 21 ya 22 yasnda ama ben 22 dıye hatrlıyorum
istanbulda yaşıyo aşkısı oraya gelin gider
ev hatunu
vardığı yer zengın mı onu bilmym
çok tatlı minnoş bi kız
hastamız var dedı dun ama kım oldugunu ogrenemedımmay güzelliğini bilmemmii... maşallah onaa.. aaa ben margayı istanbulda yaşıyo biliyordum o zaman buraya yani istanbula gelin gelir bu kızz iyi bi kayınvalideye düşer inşallahh.. şimdi bunları okuyunca gelmediğine göre cidden bu kız yoğun yoksa çatlardı o kendisi cevap verirdi..
sen ne zaman evleniyon evleninde çocuk yapın ayoll.. seninde yaşın gelmişş.. varmı sevdiceğin...ahaah
ya 21 ya 22 yasnda ama ben 22 dıye hatrlıyorum
istanbulda yaşıyo aşkısı oraya gelin gider
ev hatunu
vardığı yer zengın mı onu bilmym
çok tatlı minnoş bi kız
ooo o başka acil şifalar olsunn.. inşallahh..hastamız var dedı dun ama kım oldugunu ogrenemedımm
ayyy benden uzak su an o işlersen ne zaman evleniyon evleninde çocuk yapın ayoll.. seninde yaşın gelmişş.. varmı sevdiceğin...
bekle tabide şimdi bul birtane tak tanıdın anlaştın yaş oldu 22.. ee ailelerin tanışması nişandı oldun 24 buçuk aa dur evimiz olsun mobilyamız olsun ettimi sana 26.. yok yok tam zamanıı yavrumm..ayyy benden uzak su an o işler
daha 20 yasındayım accık daha beklım yaaaaa
üff anammm olsun valla bende şortumla katılırımm..Huy Meselesi bit dahaki yarışma plaj mayo modası olsun.