- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Huy Meselesi
acuk yaptık22 yasindayim canimmm :)
Sizi gidi siziiiiii benim dedikodumu mu yapiyorsunuzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acuk yaptık22 yasindayim canimmm :)
Sizi gidi siziiiiii benim dedikodumu mu yapiyorsunuzzzzz
Biliyoruz taaaabii :)evet gardiyanım ben valla şaşırdım haa kendi çapımda takılıyom sanıyodum. biliniyomuşum meğersem
ben sevıyorum tavsıye ederım kola fanta yok hayatımda bu tarz ıcecekler daha guzelHic ictin mi diye bir sor bakayim ama reklami cok sevdimmm
kakuss nerdesınn sennn gorusemıyozzacuk yaptık
buralardayım yavruu sen neler yapıyorsunn..kakuss nerdesınn sennn gorusemıyozz
Sorma ablacim yaa hayat cok zor vallahi gozum korkayi
Ay ablacim o kadar cok yoruldum ki. Simdi yatip uyuyacagim bir kac saat. Vakit gecer hem.
Kalkinca gelirimmm opuldunuzzz
ıyıyım kakuss derslerle ugrasıyorum .. sınav yaklastı da bu ara herkese verdıgım cvp aynı heburalardayım yavruu sen neler yapıyorsunn..
evet canımm öğrencilik hiç bitmiyorrr.. kolaylıklar olsunn.. canımmıyıyım kakuss derslerle ugrasıyorum .. sınav yaklastı da bu ara herkese verdıgım cvp aynı he
ay ezan vaktıı .. saol kakusum aminnnn .. allah herkesın gonlundekı eşi , işi nasıp etsınnnevet canımm öğrencilik hiç bitmiyorrr.. kolaylıklar olsunn.. canımm
Dışarda miydin balimmCanimmmm coh yoruldummm yaaaa
Seve seve gelirimmmOnu ben alcammmmm bize gelin gelcek ooo
Ne iciyonuz laaaben sevıyorum tavsıye ederım kola fanta yok hayatımda bu tarz ıcecekler daha guzel
hadi hayırlısı inş. :) meraktan ölcem kim ne giymiş diye
ilk defa mı katıldın senhadi hayırlısı inş. :) meraktan ölcem kim ne giymiş diye
Sen oyle san kuzum yaaaa daha simdi resim bekledigim duzenledigim insanlar var beklemeden olmazzzz :)marga hadı açççç
foto atan olmaz artık