- 20 Ocak 2010
- 45.209
- 152.955
- 43
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Nezaman fotoları görücez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha tam altıııı gün var. ben banlanırım diyorum o zamana. uzaktan izlerim artık. : )) kim öle kim kala.Nezaman fotoları görücez
24 haziranin aksamindaaaa resimler sizlerleeeNezaman fotoları görücez
Niye banlanacaksin hayirdir nereye gidiyorsun jokerdaha tam altıııı gün var. ben banlanırım diyorum o zamana. uzaktan izlerim artık. : )) kim öle kim kala.
Ne banlanıyosun bakim yaramazlık yapma mune çımpızıyla geziyor gizli gizli hem banlansan kaç gün ki mapıss dostum kefaletle çıkma şansın yokmu öderik aramızda para toplayıpdaha tam altıııı gün var. ben banlanırım diyorum o zamana. uzaktan izlerim artık. : )) kim öle kim kala.
Munenin cimbizina ben yillardir masa diyorum yaaaa :) az banlamadi beni deNe banlanıyosun bakim yaramazlık yapma mune çımpızıyla geziyor gizli gizli hem banlansan kaç gün ki mapıss dostum kefaletle çıkma şansın yokmu öderik aramızda para toplayıp
Bugun ben haber bolumunde ki orucla ilgili konulara bir bakayim dedim, herkesi sinirli buldumm :)Huy Meselesi Bibibella
kpss ye giriyorum iki hafta sonra. iki gündür agresif takılıyorum belki banlanırım diye ama hala banlanmadım. tartışma seviyem yükselmiş artık herhalde, burada iyi geliştiriyoruz kendimizi : D artık kendi imkanlarımla uzaklaşacağım siteden napayım... bibi mümkünse çıkarmayın mapıstan
Kiz sen bizim yasam kocumuzsun nereye gidiyosun nasil vercem ben kilolari !Huy Meselesi Bibibella
kpss ye giriyorum iki hafta sonra. iki gündür agresif takılıyorum belki banlanırım diye ama hala banlanmadım. tartışma seviyem yükselmiş artık herhalde, burada iyi geliştiriyoruz kendimizi : D artık kendi imkanlarımla uzaklaşacağım siteden napayım... bibi mümkünse çıkarmayın mapıstan
valla ben oruç tutmuyorum da iki gündür oruçlu gibi agresifim. hassas dönemime giriyorum herhalde. yaa bugün unuttum ben orucu. eşimle dondurma aldık. ben çilek limon çikolatalı aldım. o da çilek vişne sade aldı. ben ona kakaoluyu övüyorum o bana sadeyi övüyor. birbirimize yedire yedire gidiyoruz eve. millet garip garip bakıyor. eve geldik aaaa bugün ramazanın ilk günü deyip dehşet bir utan yaşadık. eşim iyi laf atan olmadı diyor hey allahım.Bugun ben haber bolumunde ki orucla ilgili konulara bir bakayim dedim, herkesi sinirli buldumm :)
Kiz sen bizim yasam kocumuzsun nereye gidiyosun nasil vercem ben kilolari !
popımm gorusemıyozzz Huy Meselesi nerdesınnnBu ne zaman basliyodu daha zaman var mi :) banim kalkti derken regl oldum 3 4 gune atarim :)
Su aralar pek muasit degilim kuzummm :) ama buralardayim yineeepopımm gorusemıyozzz Huy Meselesi nerdesınnn
Aynen az kaldiiiii :) bu oylamayi cok merak ediyorumaz kaldı az :))
Oooohhh yarasin valla. Bende az once fena yedim mide spazmi falan mi geciriyorum bilemedim acayi agriyiii
eşimle ikimiz de diplomaları alıyoruz diye bugün ara verdik, baklava, dondurma, waffle, burger... bugün kendime hayrım yok. son yılların patlamasını yaşadım bugün.
Hahaha :) insanlik hali olabilir yahu..valla ben oruç tutmuyorum da iki gündür oruçlu gibi agresifim. hassas dönemime giriyorum herhalde. yaa bugün unuttum ben orucu. eşimle dondurma aldık. ben çilek limon çikolatalı aldım. o da çilek vişne sade aldı. ben ona kakaoluyu övüyorum o bana sadeyi övüyor. birbirimize yedire yedire gidiyoruz eve. millet garip garip bakıyor. eve geldik aaaa bugün ramazanın ilk günü deyip dehşet bir utan yaşadık. eşim iyi laf atan olmadı diyor hey allahım.
kız bana denk geleydin taşlardım hemen sizivalla ben oruç tutmuyorum da iki gündür oruçlu gibi agresifim. hassas dönemime giriyorum herhalde. yaa bugün unuttum ben orucu. eşimle dondurma aldık. ben çilek limon çikolatalı aldım. o da çilek vişne sade aldı. ben ona kakaoluyu övüyorum o bana sadeyi övüyor. birbirimize yedire yedire gidiyoruz eve. millet garip garip bakıyor. eve geldik aaaa bugün ramazanın ilk günü deyip dehşet bir utan yaşadık. eşim iyi laf atan olmadı diyor hey allahım.