- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Margaaa 40 kere dedim sanaresimlerimi paylasma nazar degiyo sonra diyeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil zekzü bakiyosam artikhele sen bakınca nazar boncuğu çatlıyor be
Nasil zekzü bakiyosam artik
Nevreste forumun en zekzi bağyani,onla kimse yarisamaz. nevos bu senin miydi kiz
sende ki o seksi bakışlar hangimiz de var be !
2015 en seksi editör ilan etcez onu tamam mıNevreste forumun en zekzi bağyani,onla kimse yarisamaz. nevos bu senin miydi kiz
Tamammmm zaten bu yönde çalışmalar baslattim2015 en seksi editör ilan etcez onu tamam mı
Yok şekerim katilmadim,nazardan korkuyorumBohem tarzmış hıhhh ben katılmayım diye yapdın dimi Marga yarışma başkasada görsek kızları
Kız harbi katıldınmı sen bu saç ve kaşlarınla çok yakışır sana canım
Sende katilcakmissin bibi öyle duydumçok güzel giyim tarzı herkese kolay gelsin
Haklısın canım bende öle nazar çok önemli tabi ayy canım bıyıkları saymamışım pardonYok şekerim katilmadim,nazardan korkuyorum
göz zevkinize yazık şişko olmasaydım tam benim tarzım ama maalesef içlerine sığamıyorum sana bakıp iç çekicem artıkınSende katilcakmissin bibi öyle duydum
Bıyıklarim benm ne ka delikanli olduğumu gösteriyor litfeynn unutmayalimHaklısın canım bende öle nazar çok önemli tabi ayy canım bıyıkları saymamışım pardon
Niye kiz kac kilosun ki bende siskoyummgöz zevkinize yazık şişko olmasaydım tam benim tarzım ama maalesef içlerine sığamıyorum sana bakıp iç çekicem artıkın