- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
zaten resimlerde harbi pis pis küfür edercesine sırıtıyor çok üzülüyom abağğğHak tabii.. Daha bir sürü resim atcam, iyice çıldır
O kadar geliyorsun hadi tamam hazırım demiyorsun
O gözlüklü kız nerde
HahahaBurda da adımı çıkar
zaten resimlerde harbi pis pis küfür edercesine sırıtıyor çok üzülüyom abağğğ
O benimle dalga geçiyo bir tane daha var onun adını unuttum ikisi beni aralarına alıp tokatlıyorlar
Ama sende geldiğin zamanları değerlendirseydinzaten resimlerde harbi pis pis küfür edercesine sırıtıyor çok üzülüyom abağğğ
Bak ya.. Nasılda işine geldiği gibi anlıyor
orda düşmanlarımız çatlasın dercesine bir bakışın ve gülüşün var anlamıyom sanma hahahahafotolarima bakinca öyle düşünüyorsun demekkkkk piss bitliiii
değerlendiremedimAma sende geldiğin zamanları değerlendirseydin
Bak ya.. Nasılda işine geldiği gibi anlıyor
Kk dan uyeligimi silcem sizde rahatlayin bende
Kk dan uyeligimi silcem sizde rahatlayin bendeben ne yaptim kizim yine takiliyordum kendi halimde Huy Meselesi
kalbimi kırdın sen benimKk dan uyeligimi silcem sizde rahatlayin bendeben ne yaptim kizim yine takiliyordum kendi halimde Huy Meselesi
Aman sende şakadan hiç anlamiyon ha hemen tripKk dan uyeligimi silcem sizde rahatlayin bendeben ne yaptim kizim yine takiliyordum kendi halimde Huy Meselesi
demi ya sevmesem niye iki lafımdan biri o olsunDaha ne istiyorsun be, seviyoruz da uğraşıyoruz
Inaniyim miiDaha ne istiyorsun be, seviyoruz da uğraşıyoruz
Biliyor o da, bakma şımardı bu aralardemi ya sevmesem niye iki lafımdan biri o olsun
Bana karşı boş değilsin mi margademi ya sevmesem niye iki lafımdan biri o olsun
Gelinin tabi , cadı kaynana seniBiliyor o da, bakma şımardı bu aralar
İşim gücüm yok sana yalan mı söylüycemInaniyim mii
dolu hissediyorum kendimi ama bilemiycem bomboş da olabilirimBana karşı boş değilsin mi marga