- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Iii naaan diiiiimBirde soruyor inancan tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iii naaan diiiiimBirde soruyor inancan tabi
Acaba nasıl Kv olcam hakikatenGelinin tabi , cadı kaynana seni
ay pardon içimden fışkırdı
ı ile i yi birlikte kulanan ne insan yaIii naaan diiiiim
yapıcan bir çocuk seçicen alıcan biziAcaba nasıl Kv olcam hakikaten
Pinkooooommmmmmmm askuuuummmİşim gücüm yok sana yalan mı söylüycem
İnan tabi
1 tanenizi mi seçcem Harem kurayım oğluşuma burda kız bolluğu varyapıcan bir çocuk seçicen alıcan bizi
Nazlı kuşumPinkooooommmmmmmm askuuuummm
Ohhooooo bi karar ver amadolu hissediyorum kendimi ama bilemiycem bomboş da olabilirim
telefondan anca bu kadar oluyor napim lenı ile i yi birlikte kulanan ne insan ya
korursun artık beni1 tanenizi mi seçcem Harem kurayım oğluşuma burda kız bolluğu var
Nazlı kuşum
Korurum tabikorursun artık beni
Bende sakadan anlamiyosam harbim yuuuh kiziaaaamAman sende şakadan hiç anlamiyon ha hemen trip bir daha sana laf atmiycam
Korurum tabi
Biraz degişiklik iyidirAy nevom avatarına o kadar çok gözüm alışmış ki sen şimdi değiştirince bir tuhafıma gittin :)
Sağolasın canım beklerim seni de yarışmaya =)
sen de katılıyor musun en tarz yarışmalarına ben hangi resim hangi üyenin diye sonuç açıklama topiklerini bulamıyorum.
aa sen miydin okız sen bana oy vermişin ya
ben 21 numaraydım dur linki atayım bak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...binleri-oylamasi.825730/page-79#post-41202079
aa sen miydin o
ben beğendiğimden verdim bi kere... ama uzun ince sarışın olanlara bakarken aklımdan sen geçmedin değil. :))
hahah alemsin : D bak bir de güzel fizik demeyi unutmuşum. sarışın güzel fizik olanlarda aklımdan geçtin.biliyorum canım beni tanıman imkansız zaten
o yüzden mutlu oldum ya jooker bile bana oy vermiş ki hatun tarz sahibi coool
sen mıydın o fızıgın süperbiliyorum canım beni tanıman imkansız zaten
o yüzden mutlu oldum ya jooker bile bana oy vermiş ki hatun tarz sahibi coool
göstereyim bebeğim misafir ol gel bana börekler açayım sanaKaybol canım ne olacak ki =) Valla kombinler geldi ,fikir alabilirsiniz benden herkese yardımcı olmaya çalışıyorummm =)
seni çok merak ediyorum kız ben azcık kendini gösteriver bana
Hani bana,hani banagöstereyim bebeğim misafir ol gel bana börekler açayım sana