- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Usturuplu yerlere götür amaGittiğim yerlere götürcem bende seni
Tek parçaydı
Mini elbise ya, doğru kombinle süper durur Tam yazlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usturuplu yerlere götür amaGittiğim yerlere götürcem bende seni
Tek parçaydı
Ay pinkom küçükken annem bana mini etek giydirmek isterdi , o kilotlu çorabı giydirmeye kalktığında etek giyeceğimi anlardım paramparça ederdim aklıma o geldiGittiğim yerlere götürcem bende seni
Tek parçaydı
Bana sormadığın için cevap vermiyorumBende iyiyim canım birşeyler atıştırdım
ya bir şey sorucam hani artık telefona reklam amaçlı belli başlı yerlerden mesaj gelmeyecekti
Ay sorma banada gelip duruyo sinir oluyorumBende iyiyim canım birşeyler atıştırdım
ya bir şey sorucam hani artık telefona reklam amaçlı belli başlı yerlerden mesaj gelmeyecekti
siz bensiz buluşun hep bende buralarda kalayım böyle tek başımaUsturuplu yerlere götür ama
Sanki nerelerde geziyorumUsturuplu yerlere götür ama
ya genel sormuştum ama üşendim ayrı ayrı yazmayaBana sormadığın için cevap vermiyorum
İnsan etek giymek istemez mi yaAy pinkom küçükken annem bana mini etek giydirmek isterdi , o kilotlu çorabı giydirmeye kalktığında etek giyeceğimi anlardım paramparça ederdim aklıma o geldi
ya bana iki kere gelmiş ben ilk geleni görmemiştim Allah Allah neden mesaj bildirimimde görmediğim halde bildirim yok ki elginçççççAy sorma banada gelip duruyo sinir oluyorum
Yok ya giymem ben etek yani dışarı çıkarken giymemİnsan etek giymek istemez mi ya
Evlenince giyemeyeceğini bilsen, üstünden çıkarmazdın
sen benimle korkundan buluşmuyorsun dimiSanki nerelerde geziyorum
Yasal açığı bulmuşlar, 1 mayıstan önce yollanan reklamlara hayır dediklerin geçerlilik kazanmıyormuş, ayrıca seçimden sonra kontrolleri sağlanacakmış, biz bimere şikayet ettik, kudurdular bildiğinya genel sormuştum ama üşendim ayrı ayrı yazmaya
+18 e falan götürme,senin işin belli olmazzSanki nerelerde geziyorum
bir programa çıkacakmış onun duyurusunu yapıyorlarYasal açığı bulmuşlar, 1 mayıstan önce yollanan reklamlara hayır dediklerin geçerlilik kazanmıyormuş, ayrıca seçimden sonra kontrolleri sağlanacakmış, biz bimere şikayet ettik, kudurdular bildiğin
sen benimle buluşmak istemediğinden buluşmuyorumsen benimle korkundan buluşmuyorsun dimi
O gözlüklü kız nerde+18 e falan götürme,senin işin belli olmazz
Burda da adımı çıkar+18 e falan götürme,senin işin belli olmazz
sende sürekli harbiyle buluşuyorsun sonra beni kıskandırmak için selfilerini atıyorsunuzsen benimle buluşmak istemediğinden buluşmuyorum
Sevgilinin dibinden ayrılmıyorsun
Hak tabii.. Daha bir sürü resim atcam, iyice çıldırsende sürekli harbiyle buluşuyorsun sonra beni kıskandırmak için selfilerini atıyorsunuz
hak mı bu bana yaaaaa
Bu aralar gelme durumum hiç yok amaHak tabii.. Daha bir sürü resim atcam, iyice çıldır
O kadar geliyorsun hadi tamam hazırım demiyorsun