- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.001
munecim benim için oky sizler kadar değerli bunu demek istedim sadeceEvet, bu sitede kimse vazgeçilmez değildir.
10 yıllık site dinozor'u olarak tecrübeyle sabittir. Kazen, site söz konusuysa babasının kızı olsanız gözünün yaşına bakmaz.
Tamam ama site burası, bugün Mune var, okypete, Margarikotin var, yarın kimler olur bilemeyiz.munecim benim için oky sizler kadar değerli bunu demek istedim sadece
kendisi zaten biliyorki mune,ben sizleri sevdiğim için oky ve seni sitede gördüğümde mutlu oluyorum,yoksa tabiiki haksız olan gider her zaman böyle olmuşturTamam ama site burası, bugün Mune var, okypete, Margarikotin var, yarın kimler olur bilemeyiz.
Kazen hep var onu biliyoruz sadece, bizlerse gelip geçiciyiz
Hep diyorum ya, sonuçta bizlerde üyeyiz.
Kazen de siteyi satar belki.Tamam ama site burası, bugün Mune var, okypete, Margarikotin var, yarın kimler olur bilemeyiz.
Kazen hep var onu biliyoruz sadece, bizlerse gelip geçiciyiz
Hep diyorum ya, sonuçta bizlerde üyeyiz.
beğendiğin yok sanmıştımhayırlısı olsun oyum. 5 numaraya verdim
var varda prensip nedeniyle kullanmıyordum. ama bu kadar dikkat ederken bu yaşanılanlardan sonra ,oky dedim ne yapsan suçlanıyorsun,boşverr. bu kadar prensip zarar sanabeğendiğin yok sanmıştım
ben bakmıştım senin oyunu görememiştim oky,dedim oy kullanmamış,hayırlısı olsunvar varda prensip nedeniyle kullanmıyordum. ama bu kadar dikkat ederken bu yaşanılanlardan sonra ,oky dedim ne yapsan suçlanıyorsun,boşverr. bu kadar prensip zarar sana
sen kullandın mıben bakmıştım senin oyunu görememiştim oky,dedim oy kullanmamış,hayırlısı olsun
evet benim ben,2 ve dört arasında kararsızdım 4e verdim boheme yakın diye gerçi pek bohem hakkında fikrim yok ya okysen kullandın mı
zaten bir ona bir beşe gidip geldim. karar veremedim bir süre. sonra 5 dedim. ama 4 de gayet bohemdi.evet benim ben,2 ve dört arasında kararsızdım 4e verdim boheme yakın diye gerçi pek bohem hakkında fikrim yok ya oky
İyi askmm pikiniler alındı yarın tatile cikiliyoooTatlışkom naberrr
Kıskanç şeyıyı tatlıskon
Ooooo iyi tatillerrrİyi askmm pikiniler alındı yarın tatile cikiliyooo
Kıskanç şey
Burda gezcegine watsapina bak
Saol mune aplacimmOoooo iyi tatillerrr
Yaaa gerçekten miiiİyi askmm pikiniler alındı yarın tatile cikiliyooo
Kıskanç şey
Burda gezcegine watsapina bak
kuru mama ve su koysan balkona bolcaSaol mune aplacimm
Çok uzuldugum bi durum var ama
Benim kedişim var ama sokak kedisi
Balkonumuzda kalıyo bazen eve giriyo oynuyo ortalığı dağıtıp geri cikiyo:)
1 ay evde olmiycam Diye kendime çok alistirmadim ama bende baglandimher sabah uyaninca gider bakarım blkona mesela
Şimdi ben gidicem o ne yer ne içerüst komsuya tembihledim ama onun da aklına gelcek de süt mama vercek de ohooo..
Çok uzuluyorum