- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.041
a bu cok ıyı fıkırrrBalkona en azından bir süre idare edecek mama ve su koysan, sokak kedisiyse zaten karnını doyurmanın bir yolunu bulur, o yüzden üzülme sakın ama mama ve su koyarsan seni terk etmedim, buralardan Ayrılma mesajı verirsin ona, o da sen dönünceye kadar balkonunu mesken tutmaya devam eder
Hatta balkona birde ona yatacak birşeyler koyarsan burası senin evin demiş olursun, hayvanlar çabuk alır mesajı
gel birlikte gidelimm1 ay tatil miii? ah rüya gibi.
önce mersın sonra izmirnere gidiyon kız
ivittt yol üstüyüm nede olsaönce mersın sonra izmirseni de alıyım geçerken
Dur kız 2 numarayla 1 oy var arasında4 numara kazanmışş oyumu ona vermiştimm..kendimide tebrik ediyorumm.. gene birinci olmuşumm..
ee bitmedimi yarışmaa.. aaaa bitmemişş.. hessetten 1 oy var..Dur kız 2 numarayla 1 oy var arasında
Bu aksam bitiyor canim:)ee bitmedimi yarışmaa.. aaaa bitmemişş.. hessetten 1 oy var..
Kazanmis derken ? Daha anketin bitmesine var.4 numara kazanmışş oyumu ona vermiştimm..kendimide tebrik ediyorumm.. gene birinci olmuşumm..
Aksam aciklayacagim kakosummmm acele etmee :)yarışma bittimi kim kimmiş açıklaması neredeeee..
Daha bitmedi yarisma :)Kazanan arkadaşı çokça tebriklerimi iletiyorum.
pardon canım bitti sandımm ..Kazanmis derken ? Daha anketin bitmesine var.
Bu anket 1 Temmuz 2015 22:09 tarihinde sona erecektir.
Evet canim cok yakinlar birbirineevee çekişme halen devam ediyorr..
bu ne cesaret,banlanma korkusu yok sizde biz banlanırız diye haddimizi, asamıyoruz!neden ayip ? merak ettim 24 saat 365 gün forumdan cikamayip ve ev ilen cocuk ilen .kisisel temizlik ilen bukadar nasil ilgilenir banada tavisiye istedim kötümü ettimayipmi degilmi bilecek yastayim kimsenin nasihatina ihtiyacim yok
evte daha bitmedi yarışmaDaha bitmedi yarisma :)