En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

Benden kim kime alinmis ne yapmiss neymis aciklamami istediler. Boyle bir sey olabilir mi ya..

Birbirimize mi girelim ?

Jooker beni anladigin icin tesekkur ederim. Iste buydu anlatmak istedigim.
Nerelere geldi konu..
bu konuşmalar içinde kalmanda payım olduğu için çok özür dilerim marga.

konu ne inan anlamıyorum. başka ne varki
sorun mesajında yaptığın genelleme. demek ki ikinci üyelik alan kişi dışında başkalarına da laf gittiği için alınan olmuş. veya zan altında kalacağını düşünen olmuş. hak yeme meselesi de var mesela. nasıl anlatsam bilmiyorum. sadece senin yazdığın bir şey de değil. genele yapılan bir eleştiriyi çok fazla kişiselleştiriyorsun ve yaptığın genellemeden konuyla alakalı alakasız insanlar alınabiliyor. dediğim gibi ikinci üyelik alanla ilgili değil. başkalarını da ona ortak etmende sorun.

ben daha fazla yazmayacağım ama şunu bilin hepiniz olayı yanlış anlayıp yanlış kişilere kızıyorsunuz.

Hayir ozur dilemene gerek yok lutfen..

Ben neyin ne oldugunu kimler hakkinda sikayet geliyor ne oluyor nasil ilerliyor goruyorum bu yarismada..

Ben o yorumumda sizlerden kendim adima ozur diledim..

Vaktiniz icin emeginiz icin herseyiniz icin..

Beni anlayan anlamistir..

Ne oluyor burda hanımlar?
2. Üyeliği olan kişi bu yarışmaya katılmadı, cezalı birinin aldığı bir üyelik, bir daha olursa Kazen'e dahi bırakmam ben deşifre ederim kendisini.
Amacı kendi aramızda eğlenmek olan bir yarışmaya, kişisel sorunları karıştırmasın kimse.
Birilerinin bir başkasının ağzının tadını bozmaya da hakkı yok.
Bu arada kimsenin aklında soru işareti kalmasın, o üyelik alıp gelen kişinin maksadı oy verip şaibe yaratmak değil.
Ben Anlıyorum ama şimdilik deşifre edemediğimizden sebeplerini açıklayamıyorum.
Bu sebeple oy verdiği Kişiyi de zan altında bırakmanızı istemiyorum, o kişinin durumdan haberi olduğunu dahi sanmıyorum, günü gelir elbet ama o gün bugün değil.
Ben bir bir dökerim ortaya devamı gelirse...

Şimdi lütfen Yarışmanın tadı bozulmasın, boş yere kimse kimseyi de suçlamasın.

Pardon ama kimse vazgeçilmez değildir. Dilerseniz Mune ye bir sorun....

marga amacım seni kırmak değildi,sende sana mesaj gelince açıklama yapma gereği duyabilirsin,ama bazen yanlış anlaşılmalar olabilir,ben fark ettim yanlış anlaşılma olduğunu oky de açıkladı kötü bir niyet yoktu,kötü niyetli olan 2. üyeliği alan kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…