- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Suçlu olan zaten cezasini almış,banlanip kazen tarafindan uyarılmış. Bize bişey demek düşmez ki artik. Olay tam durulmusken (mesele oky meselesi değil) bir editörün gelip o şekil yazması kafalarda soru işareti bırakır. Başka zamanlarda olmuş olabilir. Suan aynı durum olduğu belli mi? Hayır. Harhangi bir üye yazsa,kimse önemsemez. Ancak bir editör yazınca "demek ki durum öyle" diye insanlarin,yarışmacıların midesi bulaniyor.Huy Meselesi söyledi az önceki msjinda,şikayet var diye. Tam da mesele bu ışte. Eğer eminse,müdahele etsin. Değilse böyle yazmasin. Şahsi hiçbir problemim yok kendisiyle. Ne yarışmaya katildim ne de henüz oyumu kullandim. Taraf tutmuyorum. Objektif bakiyorum ve durum benm gözümde çirkin bir hal aldi. Bak,sinek küçük ama mide bulandirdi.
bu konuşmalar içinde kalmanda payım olduğu için çok özür dilerim marga.Jooker beni anladigin icin tesekkur ederim. Iste buydu anlatmak istedigim.
Nerelere geldi konu..
sorun mesajında yaptığın genelleme. demek ki ikinci üyelik alan kişi dışında başkalarına da laf gittiği için alınan olmuş. veya zan altında kalacağını düşünen olmuş. hak yeme meselesi de var mesela. nasıl anlatsam bilmiyorum. sadece senin yazdığın bir şey de değil. genele yapılan bir eleştiriyi çok fazla kişiselleştiriyorsun ve yaptığın genellemeden konuyla alakalı alakasız insanlar alınabiliyor. dediğim gibi ikinci üyelik alanla ilgili değil. başkalarını da ona ortak etmende sorun.konu ne inan anlamıyorum. başka ne varki
bu konuşmalar içinde kalmanda payım olduğu için çok özür dilerim marga.
sorun mesajında yaptığın genelleme. demek ki ikinci üyelik alan kişi dışında başkalarına da laf gittiği için alınan olmuş. veya zan altında kalacağını düşünen olmuş. hak yeme meselesi de var mesela. nasıl anlatsam bilmiyorum. sadece senin yazdığın bir şey de değil. genele yapılan bir eleştiriyi çok fazla kişiselleştiriyorsun ve yaptığın genellemeden konuyla alakalı alakasız insanlar alınabiliyor. dediğim gibi ikinci üyelik alanla ilgili değil. başkalarını da ona ortak etmende sorun.
ben daha fazla yazmayacağım ama şunu bilin hepiniz olayı yanlış anlayıp yanlış kişilere kızıyorsunuz.
Tatlışkom naberrrVay Arkadaş
Sadece eğleniyoruz burda
Cılkı çıktı yemin ederm
ıyı tatlıskonTatlışkom naberrr
Ne olmuyoolmuyorr olmuyorrr
Cevap vermedi ki ihtirasimi görsünsenden bekledım ılgı sevkat ıhtıras
bak arkadaşım alınması gereken biri varsa . üyeliği alan arkadaştır,sen neden oky e yazıyorsun ne yazmışki,fikrini yazmış kimseyi suçlamamış etmemiş isim vermemiş,hiç kimse taraflı değil,oky de taraflı değil burada yıllardır var ve çok çalışkan çok faydalı,munesiz kk düşünülemezsse okysiz de düşünülemez,onlar kk nin kemiği,bu kadar üstüne gitmek doğrumu
Ben gerekli açıklamayı yaptım. Bu sebeple ölüyü çok yıkmayın.şikayet gelmiş ne şikayeti kimseyi suçlamamışki,siz tarafsız olarak suçlama olmadığını belirtseydiniz neyse iyi akşamlar
marga amacım seni kırmak değildi,sende sana mesaj gelince açıklama yapma gereği duyabilirsin,ama bazen yanlış anlaşılmalar olabilir,ben fark ettim yanlış anlaşılma olduğunu oky de açıkladı kötü bir niyet yoktu,kötü niyetli olan 2. üyeliği alan kişiKirildim ama. Burada beni bambaska saldirici bir insan olarak yansettin. Ben okyi severim bende emegi vardir diye bandir bandir her yeree bagirirken sevdigim bir insana beni dusman gibi gostermee cabani anlayamadim ben..
Is baska arkadaslik baska..
Buyuk olasilikla banlanicam polemikten. artik aciklandiginda konusulur..
anladım kazen beyBen gerekli açıklamayı yaptım. Bu sebeple ölüyü çok yıkmayın.
bilmemi,,3 sene ban yedim . vazgeçilmez değilim bırakın ,ban yerim devamlı.Pardon ama kimse vazgeçilmez değildir. DilersenizMune ye bir sorun....
Evet, bu sitede kimse vazgeçilmez değildir.Pardon ama kimse vazgeçilmez değildir. DilersenizMune ye bir sorun....