- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.021
Atarım tabi sen iste yeterYaaa gerçekten miii resim at bize de pikinili
1 ay olmiycam ya ama ondan tereddutteyim .kuru mama ve su koysan balkona bolca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atarım tabi sen iste yeterYaaa gerçekten miii resim at bize de pikinili
1 ay olmiycam ya ama ondan tereddutteyim .kuru mama ve su koysan balkona bolca
Balkona en azından bir süre idare edecek mama ve su koysan, sokak kedisiyse zaten karnını doyurmanın bir yolunu bulur, o yüzden üzülme sakın ama mama ve su koyarsan seni terk etmedim, buralardan Ayrılma mesajı verirsin ona, o da sen dönünceye kadar balkonunu mesken tutmaya devam ederSaol mune aplacimm
Çok uzuldugum bi durum var ama
Benim kedişim var ama sokak kedisi
Balkonumuzda kalıyo bazen eve giriyo oynuyo ortalığı dağıtıp geri cikiyo:)
1 ay evde olmiycam Diye kendime çok alistirmadim ama bende baglandim her sabah uyaninca gider bakarım blkona mesela
Şimdi ben gidicem o ne yer ne içer üst komsuya tembihledim ama onun da aklına gelcek de süt mama vercek de ohooo..
Çok uzuluyorum
oky in buradaki üyelerle hiç bir bağı yok arkadaş olarak muhabbeti yok,yarışmalarda bazen olabilir yazmış ve zaten olay o söylemeden önce oldu,ben iftar yapacağım suçluyu araştırmalısınız
her akşam farklı yaparım hemde nedenki sizemi dert oldusen iftara yemek yaptinmi peki 24 saat burdan cikmiyonda ondan sordum yanlis anlama
her akşam farklı yaparım hemde nedenki sizemi dert oldu
hayırlı ramazanlar arkadaşımevet dert ettim 24 saat boyunca mesajlarini heryerde okuyunca,ac kalmani istemem yane
hayırlı ramazanlar arkadaşım
Rabişim yemek topiğinde seni bekliyordum bende :))sanada
Rabişim yemek topiğinde seni bekliyordum bende :))
sen iftara yemek yaptinmi peki 24 saat burdan cikmiyonda ondan sordum yanlis anlama
1 ay tatil miii? ah rüya gibi.Atarım tabi sen iste yeter
1 ay olmiycam ya ama ondan tereddutteyim .
Daha bitmediii :) iki kişi başabaş neredeyse. Hangisi kazanacak acaba. :))Kazanan arkadaşı çokça tebriklerimi iletiyorum.
Pek giremiyorum siteye şu aralar bitince belki olamayacağım. Şimdiden tebriklerimi ileteyim dedim :)Daha bitmediii :) iki kişi başabaş neredeyse. Hangisi kazanacak acaba. :))
Çok ayıp.
Bu yarışma birkez daha karışırsa anında damlarım