En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

Saol mune aplacimm

Çok uzuldugum bi durum var ama
Benim kedişim var ama sokak kedisi
Balkonumuzda kalıyo bazen eve giriyo oynuyo ortalığı dağıtıp geri cikiyo:)
1 ay evde olmiycam Diye kendime çok alistirmadim ama bende baglandim :KK43: her sabah uyaninca gider bakarım blkona mesela:KK43:
Şimdi ben gidicem o ne yer ne içer :KK43: üst komsuya tembihledim ama onun da aklına gelcek de süt mama vercek de ohooo..
Çok uzuluyorum:KK43:
Balkona en azından bir süre idare edecek mama ve su koysan, sokak kedisiyse zaten karnını doyurmanın bir yolunu bulur, o yüzden üzülme sakın ama mama ve su koyarsan seni terk etmedim, buralardan Ayrılma mesajı verirsin ona, o da sen dönünceye kadar balkonunu mesken tutmaya devam eder:KK66:
Hatta balkona birde ona yatacak birşeyler koyarsan burası senin evin demiş olursun, hayvanlar çabuk alır mesajıHoppa

Hayırdır?
Yarışma topiğinde laf sokup polemiğe girmekten banlanasınız gelmiş sanırım :KK59:
Yok yani gündüz oruçtan pek ilgilenemesemde gece buralardayım, banlanmak istiyorsanız uykumda bile yapabilirim bunu, elim epey pratikleşti sonuçta, malum senelerin tecrübesi:KK39:

Bu yarışma birkez daha karışırsa anında damlarım:KK14:

Mune,inan yarismayi katletmek degil amacim ama 365 gün 24 saat forumdan cikmayan insanin enerjisini istiyorum
bi aciklama yapabilir yani bende faydanalabiliyim üstelikte cocuklarida var nasil yetisiyor ne yeyi ne iciyor ayni enerji aktivlik istiyom

X