En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

Kirildim ama. Burada beni bambaska saldirici bir insan olarak yansettin. Ben okyi severim bende emegi vardir diye bandir bandir her yeree bagirirken sevdigim bir insana beni dusman gibi gostermee cabani anlayamadim ben..

Is baska arkadaslik baska..

Buyuk olasilikla banlanicam polemikten. artik aciklandiginda konusulur..
neden polimik olsun sen iyi bir kızssın okyde ,

oky in buradaki üyelerle hiç bir bağı yok arkadaş olarak muhabbeti yok,yarışmalarda bazen olabilir yazmış ve zaten olay o söylemeden önce oldu,ben iftar yapacağım suçluyu araştırmalısınız
Siz gelene kadar kimse oky in suçlandığını düşünmemiştir eminim ki.
Benim burda gördüğüm tek şey yanlış anlaşılmaları düzeltme çabasıydı.
Siz olayı Alıp suç, suçlu, suçlama diye başka yere çekiyorsunuz.

oky in buradaki üyelerle hiç bir bağı yok arkadaş olarak muhabbeti yok,yarışmalarda bazen olabilir yazmış ve zaten olay o söylemeden önce oldu,ben iftar yapacağım suçluyu araştırmalısınız

Yorum yapmasi icin arkadasi olmasina gerek yok zaten.bu bolum zaten onun.

Ornek verecek olursam ; arkadasi varmista bir olay biliyormusta kesin bu yuzden gelmiste diye anlasilacak anlamlar var o cumlede

lütfen arkadaşlar yargısız infaz yapmayın,ya taraf var görmüyormusunuz yarışmada,okyde olabileceğini yazmış,zaten 2. üyeliği alan kendi cesaret edip almış,elinizi vicdanınıza koyun,olabilir evet ve oldu,biz tenezzül etmeyiz ama herkez biz gibi değilmiş demekki
Emin olmadigimiz bir konu hakkında "şu şöyledir" demek ne derece doğru? Eğer eminse,şikayet etsin yetkili makama müdahale edilsin. Böyle yapmak kime ne kazandirir? Hoş değil...

hayırlı iftarlar marga bazen olabilir bunlar herzaman aynı düünücez diye bir şey yok değilmi
Nasil biz suan seninle ayri dusuncelere sahip isek , bir cumleyi okuyunca ayri anlamlar ve ayni anlamlar cikaran ayni dusuncede olup ayri dusuncelerde olan insanlarda var. Saygi duymak lazim.

Emin olmadigimiz bir konu hakkında "şu şöyledir" demek ne derece doğru? Eğer eminse,şikayet etsin yetkili makama müdahale edilsin. Böyle yapmak kime ne kazandirir? Hoş değil...
yahu kadın ne söylemiş harbim,olabilir demiş yarışmalarda bazıları çocuk ruhludur bu tarz seylere yönelir demiş,daha öncede benzer şeyler olmuş demekki tecrubeli dediğim gibi suçlu olanı neden yermiyorsunuz

Nasil biz suan seninle ayri dusuncelere sahip isek , bir cumleyi okuyunca ayri anlamlar ve ayni anlamlar cikaran ayni dusuncede olup ayri dusuncelerde olan insanlarda var. Saygi duymak lazim.
üyelerde hata yapabilir değilmi marga,iyi akşamlar hayırlı iftarlar

2c üyelik gelmş. yazmış. kazen gelip bunu belirmiş. herşey ortadayken, benim bunu yazmammı ortalığı bulandırdı.. benim yarışmacılar aklıma bile gelmedi. insanların zan altında kalacağını hiç düşünmedim. ama aklı olanın bu 2ci üyeliğin buraya gelip yazma aaz çok anlayabileceğini düşünmekteyim.
hanım sormuş,neden alınır diye. bende gördüğüm nedeni yazdım.
bu arada 2ci üyelik kimse açıklanmalı

@cryptic konu marga'nın buradaki mesajında özetli canım.
Ornek verecek olursam ; arkadasi varmista bir olay biliyormusta kesin bu yuzden gelmiste diye anlasilacak anlamlar var o cumlede

ayrıca, marga'nın eleştirisi sadece oky'ye yönelik değildi. çünkü sadece oky'nin mesajından rahatsız olunmadı.

bence oky ve cryptic siz olayı yanlış anlıyorsunuz. ikinci üyelik alıp gelen kişiyi savunan kimse yok burada. hatta konu o hiiiiç değil.

ayrıca, marga'nın eleştirisi sadece oky'ye yönelik değildi. çünkü sadece oky'nin mesajından rahatsız olunmadı.

bence oky ve cryptic siz olayı yanlış anlıyorsunuz. ikinci üyelik alıp gelen kişiyi savunan kimse yok burada. hatta konu o hiiiiç değil.
ama konu o olmalıydı çünkü cesaret edip böyle bir gaflette bulunan 2.üyeliği alandır,buda her üye masum olamayabilir demektir,alınması gereknde 2.üyeliği alan her neyse iftara gitmem gerek kızlar

Jooker beni anladigin icin tesekkur ederim. Iste buydu anlatmak istedigim.

Nerelere geldi konu..

konu ne inan anlamıyorum. başka ne varki

yahu kadın ne söylemiş harbim,olabilir demiş yarışmalarda bazıları çocuk ruhludur bu tarz seylere yönelir demiş,daha öncede benzer şeyler olmuş demekki tecrubeli dediğim gibi suçlu olanı neden yermiyorsunuz
Suçlu olan zaten cezasini almış,banlanip kazen tarafindan uyarılmış. Bize bişey demek düşmez ki artik. Olay tam durulmusken (mesele oky meselesi değil) bir editörün gelip o şekil yazması kafalarda soru işareti bırakır. Başka zamanlarda olmuş olabilir. Suan aynı durum olduğu belli mi? Hayır. Harhangi bir üye yazsa,kimse önemsemez. Ancak bir editör yazınca "demek ki durum öyle" diye insanlarin,yarışmacıların midesi bulaniyor. Huy Meselesi Huy Meselesi söyledi az önceki msjinda,şikayet var diye. Tam da mesele bu ışte. Eğer eminse,müdahele etsin. Değilse böyle yazmasin. Şahsi hiçbir problemim yok kendisiyle. Ne yarışmaya katildim ne de henüz oyumu kullandim. Taraf tutmuyorum. Objektif bakiyorum ve durum benm gözümde çirkin bir hal aldi. Bak,sinek küçük ama mide bulandirdi.

konu ne inan anlamıyorum. başka ne varki

bu arada bakın büyük yemin ediyorum. sadece genelleme yaptım. yarışmacılardan biri aklıma gelmedi.

Bak ablacim aklina geldi veya gelmedi bunu tartismiyoruz.

Yanlis anlasilmissin. Bende buna aciklik getiriyorum.

Sana soz hakki dogdu. Ve sen net sekilde bunu bunu dusundum bunu yazdim dedin ve olay bitti benim icin zate.

Sana soz hakki dogmasaydi konusulup dursaydi daha mi iyi olacakti..

@cryptic konuyu bambaska yere cekti..

Cidden suan feci sekilde sinirliyim..

Artik nasil ifade edecegimi bilmiyorum.

Bak ablacim aklina geldi veya gelmedi bunu tartismiyoruz.

Yanlis anlasilmissin. Bende buna aciklik getiriyorum.

Sana soz hakki dogdu. Ve sen net sekilde bunu bunu dusundum bunu yazdim dedin ve olay bitti benim icin zate.

Sana soz hakki dogmasaydi konusulup dursaydi daha mi iyi olacakti..

@cryptic konuyu bambaska yere cekti..

Cidden suan feci sekilde sinirliyim..

Artik nasil ifade edecegimi bilmiyorum.
neyse artık bazı şeyler anlaşılmıştır. bende art niyet yoktu. hiöbir yarışmacının bunu yapacağını düşünmem,çünkü o kadar emekleri boşa giderdi ki,kazen buluyor direkt. o yüzden hanım neden deyince en genel nedenlerden birini yazdım ona. ki hepimiz anladık olayı az çok zaten.. kısaca gerilmeyelim. değmez. bende deminüzüldüm.. çünkü aklımın ucundan geçmedi alınacakları
ayrıca yanlış anlayan herkesden özür dilerim. kimseyi kırmak değildi maksadım.

X