- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ve sen ki ; bir gun once falan bana gelip adilsin falan felan diyen kisisin. Mesajin durur. Ama az once tarafli editorluk yaptigima dair imalarda sozlerde bulunan kiside sensin..zaten 40 yıllık tecrubesi ile bu tarz sataşmaların yarışmalarda olabileceğini yazmış ne var bunda,
bak arkadaşım alınması gereken biri varsa . üyeliği alan arkadaştır,sen neden oky e yazıyorsun ne yazmışki,fikrini yazmış kimseyi suçlamamış etmemiş isim vermemiş,hiç kimse taraflı değil,oky de taraflı değil burada yıllardır var ve çok çalışkan çok faydalı,munesiz kk düşünülemezsse okysiz de düşünülemez,onlar kk nin kemiği,bu kadar üstüne gitmek doğrumu...
Oooooooo sen bambaska bir seyle geliyorsun bana..
Kim kime alinmis sorusuna cidden buradan cevap verecegimi dusunmuyorsun herhalde ?
@Kazen @Mune isterlerse ben sikayetlerin hepsini teker teker goruntulu sekilde atarim hic problem degil..
Her zaman objektif ve tarafsiz olan oky ise ; bizler tarafli editorler miyiz ?
Ben burada okye gelip sen yorumunu yazamasin gorusunu yazamazsin demiyorum ki..
Önemli olan kişisel olarak ne düşündüğünüz değil Gerçeğin ne olduğu..
Kazen in yaptığı açıklamadan anlaşılıyor ki gerçek; açılan üyeliğin yarışmacılarla alakalı olmadığı yönünde..
Yani mevzu oky degil..
Editorlerin de hal ve davranislarindan dolayi rahatsiz olan , sikayet eden uyeler olabilir.
Bizim sizlerden farkimiz yok diyen okydir bu felsefi bana benimsetende odur.
Eger boylese editor olsa dahi sikayet gelirse , garipsemeyecek.
Tarafaizlik objektiflik budur.
Benim davranisimdan rahatsizlik duyuyorsan beni de kibleyeceksin. Gereken yapilir.
Ustune basa basa soyluyorum..
bak arkadaşım alınması gereken biri varsa . üyeliği alan arkadaştır,sen neden oky e yazıyorsun ne yazmışki,fikrini yazmış kimseyi suçlamamış etmemiş isim vermemiş,hiç kimse taraflı değil,oky de taraflı değil burada yıllardır var ve çok çalışkan çok faydalı,munesiz kk düşünülemezsse okysiz de düşünülemez,onlar kk nin kemiği,bu kadar üstüne gitmek doğrumu
ben taraflısın demiyorum hiç bir editör içinde demiyorum okyin yazısında alınacak ne varki,alınması gereken 2. üyeliği alma gafletine düşendirVe sen ki ; bir gun once falan bana gelip adilsin falan felan diyen kisisin. Mesajin durur. Ama az once tarafli editorluk yaptigima dair imalarda sozlerde bulunan kiside sensin..
Benim anladigim bu.
Eher tarafliysam taraflisin diyebilmelisin.
Site uzerinden baska bir yerde adilsin falan diyip burada baska bir sey dile getirince ayip ediyorsun bilmeni isterim.
Saskinlik icerisindeyim :)
Oky i savunmaya neden ihtiyaç duyduğunu anlamış Değilim. Burda mesele oky değil, marga nın yapmaya çalıştığı şey Alınan kırılan üyelere, ve sonradan okuyup yanlış anlayabilecek üyelere olayı açıklamak.bak arkadaşım alınması gereken biri varsa . üyeliği alan arkadaştır,sen neden oky e yazıyorsun ne yazmışki,fikrini yazmış kimseyi suçlamamış etmemiş isim vermemiş,hiç kimse taraflı değil,oky de taraflı değil burada yıllardır var ve çok çalışkan çok faydalı,munesiz kk düşünülemezsse okysiz de düşünülemez,onlar kk nin kemiği,bu kadar üstüne gitmek doğrumu
burada tek kabahati olan 2. üyeliği alan bizler cesaret ededmiyoruz yasak değilmi.ve ayıp alınacak darılacak bir durum yok arkadaşımSikayet gelmis yazmisim..
Ben tekrar tekrar yazmayacagim . Aciklamami yaptim bir onceki sayfalari gozden geciriniz
okyin yazdıklarından mı alınmış ne yazmış alınacak fikrini söylemiş sadece,evet anlasamamazlığı vardır 2 üyelik alır sataşır burada suçlu olan 2. üyeliği alan değilmiOky i savunmaya neden ihtiyaç duyduğunu anlamış Değilim. Burda mesele oky değil, marga nın yapmaya çalıştığı şey Alınan kırılan üyelere, ve sonradan okuyup yanlış anlayabilecek üyelere olayı açıklamak.
Gelip farklı bir algı yaratman Saçma yani. Olay yokken olay var Havası oluşturmuşsun.
Iki editörde gayet güzel kendini ifade etmiş, olayı saptırmak hoş değil
ben taraflısın demiyorum hiç bir editör içinde demiyorum okyin yazısında alınacak ne varki,alınması gereken 2. üyeliği alma gafletine düşendir
Ben aciklanmasini istiyorum..burada tek kabahati olan 2. üyeliği alan bizler cesaret ededmiyoruz yasak değilmi.ve ayıp alınacak darılacak bir durum yok arkadaşım
şikayet gelmiş ne şikayeti kimseyi suçlamamışki,siz tarafsız olarak suçlama olmadığını belirtseydiniz neyse iyi akşamlarO zaman neden ustume gelme ihtiyaci duyuyorsunuz ?
Ben okyle yazisirken kavga ederek degil normal iki insan nasil konusursa o sekilde yaziyorum.
Sanki ben okye bir sey demisim gibi, gelip onu savunma cabaniz nedendir ?
Okyin mesajinda ne var ki ..
Demek ki o mesajda bir sey varmis ki sikayet gelmis..
Sizler nasil sikayet ediyorsunuz rahatsiz oldugunuz durumlarda her konuda.
Anladiginiz gibi..
Eden de o sekilde etmis demek ki..
Anlatabilmisimdir umarim..
Yanlış anlayanlar olmuş ki, açıklama yapılma Gereği duyulmuş.okyin yazdıklarından mı alınmış ne yazmış alınacak fikrini söylemiş sadece,evet anlasamamazlığı vardır 2 üyelik alır sataşır burada suçlu olan 2. üyeliği alan değilmi
eve yapılması gereken budur marga bu ne cesaret yarışmanın ahengini bozdu ve yaptığı utanç verici,mübarek günde kimse kırılsın istemem bende gördüğümü yazdım seni kırmak için değil,kabahati olan 2. üyeliği alandırBen aciklanmasini istiyorum..
Bu durum yuzunden yarismacilarim kirildi. Geri cekilmek isteyen oldu. Onca emekleri bosuna gitsin.
Aciklansin bu uye..
Ki benim oky ile bir problemim yok. Ben bir onceki mesajimda da dedim kirk firin ekmek yesem de senin verdigin emek kadar veremem dedim...Oky i savunmaya neden ihtiyaç duyduğunu anlamış Değilim. Burda mesele oky değil, marga nın yapmaya çalıştığı şey Alınan kırılan üyelere, ve sonradan okuyup yanlış anlayabilecek üyelere olayı açıklamak.
Gelip farklı bir algı yaratman Saçma yani. Olay yokken olay var Havası oluşturmuşsun.
Iki editörde gayet güzel kendini ifade etmiş, olayı saptırmak hoş değil
evet ben nereden bilebilirim şikayet edenin tarafsız olup olmadığını bunu çözecek kişiler kazen bey ve munedir,2. üyelik alınmaya cesaret ediliyorsa bu şeklde bir suçlamada olabilir haksız bir suçlama,burada haksızlık yapan bir kişi var oda 2 üyeliği alanYanlış anlayanlar olmuş ki, açıklama yapılma Gereği duyulmuş.
Niye yanlış anladınız diye suçlama mı yapalım insanlara?
Size iyi niyetli gelen bana gelmeyebilir alınabilirim açıklama gayet sağlıklı bir hareket olmuş.
bazı üyelerinde sütten çıkma ak kasık olmadığını öğrendik değilmi değerlenditmeyi bırakalım yönetim yapsınKi benim oky ile bir problemim yok. Ben bir onceki mesajimda da dedim kirk firin ekmek yesem de senin verdigin emek kadar veremem dedim...
Olayi baska yere cok iyi cektiler.
Iyi niyetle geliyoruz herkesi savunuyorum birbirine karsi.. hakli olduhu yonleri haksiz oldugu yonleri soyluyoruz ama olmuyor bunu anladim..
Sonra gelip editorler neden ceza almiyor taraf mi tutuluyor demesinler..
Sikayet gelmis mesajina ayricalik yapmadan bunu aciklamak durumundayim ben.
Bir editör olarak öyle yazması ancak suyu bulandırır. Editörler yapıcı olmalı,ortaya böyle bir "zan" atmak hoş değil. Kaba tabirle eşeğin aklına karpuz kabugu getirmektir bu. Insanlari zan altinda birakmaktir.zaten 40 yıllık tecrubesi ile bu tarz sataşmaların yarışmalarda olabileceğini yazmış ne var bunda,
eve yapılması gereken budur marga bu ne cesaret yarışmanın ahengini bozdu ve yaptığı utanç verici,mübarek günde kimse kırılsın istemem bende gördüğümü yazdım seni kırmak için değil,kabahati olan 2. üyeliği alandır
Rica etsem bugünkü bütün konuşmaların tümünü en baştan tarafsız ve empati kurarak okur musunuz?evet ben nereden bilebilirim şikayet edenin tarafsız olup olmadığını bunu çözecek kişiler kazen bey ve munedir,2. üyelik alınmaya cesaret ediliyorsa bu şeklde bir suçlamada olabilir haksız bir suçlama,burada haksızlık yapan bir kişi var oda 2 üyeliği alan
lütfen arkadaşlar yargısız infaz yapmayın,ya taraf var görmüyormusunuz yarışmada,okyde olabileceğini yazmış,zaten 2. üyeliği alan kendi cesaret edip almış,elinizi vicdanınıza koyun,olabilir evet ve oldu,biz tenezzül etmeyiz ama herkez biz gibi değilmiş demekkiBir editör olarak öyle yazması ancak suyu bulandırır. Editörler yapıcı olmalı,ortaya böyle bir "zan" atmak hoş değil. Kaba tabirle eşeğin aklına karpuz kapbugu getirmektir bu. Insanlari zan altinda birakmaktir.
oky in buradaki üyelerle hiç bir bağı yok arkadaş olarak muhabbeti yok,yarışmalarda bazen olabilir yazmış ve zaten olay o söylemeden önce oldu,ben iftar yapacağım suçluyu araştırmalısınızRica etsem bugünkü bütün konuşmaların tümünü en baştan tarafsız ve empati kurarak okur musunuz?