- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- Konu Sahibi Huy Meselesi
2-3 gün banlıydım. Sıralamada çok değişiklik olmuş. 4 numara zirveye oturmuş sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de senineski niki düşünüyodum heh tamam..ayy est tatlim olurmu oyle seybi de evet düğün fikri en az retro kadar saçmaydı.
Hosgeldinnn joker :)2-3 gün banlıydım. Sıralamada çok değişiklik olmuş. 4 numara zirveye oturmuş sanki.
Her an her sey olabilir2-3 gün banlıydım. Sıralamada çok değişiklik olmuş. 4 numara zirveye oturmuş sanki.
hoşşşş buldumHosgeldinnn joker :)
doğumgünümde banım açıldı. bi bilsen marga pastamı kendimm aldım mumlarını kendim yaktım.Her an her sey olabilir
Doğum günün kutlu olsun anam anamm garip başım vay vay, lililililiiii, acınaklı dokunaklı olsun istedim, zalim bir müdürün banıyla banlanıp mumları tek başına üfledindoğumgünümde banım açıldı. bi bilsen marga pastamı kendimm aldım mumlarını kendim yaktım.
Hahahahdoğumgünümde banım açıldı. bi bilsen marga pastamı kendimm aldım mumlarını kendim yaktım.
Doğum günün kutlu olsun anam anamm garip başım vay vay, lililililiiii, acınaklı dokunaklı olsun istedim, zalim bir müdürün banıyla banlanıp mumları tek başına üfledin
Nice sağlıklı senelere
Hahahah
Dogum gunun kutlu olsun tatlim benimmmmm
teşekkür ederim. tek başıma üflemedim de bizimkilerin yaktığını beğenmeyip tekrar üfledim. tek mum, maytap yok ne o öyle. ailemde organizasyon sıfır. tek mumla resmen bir yaşına daha girdin diyorlar.
teşekkür ederim canımm.
darısı başınıza. şaka şaka, yaş almayalım.
Aaa ne kadar ayıpmaytapsız doğum günü pastası mı olur
Darısı Başımıza mı, 43 oldum zaten mahkeme kararıyla doğum günümü 29 Şubat yapmak istiyorum, artık bu yaşa bir dur demek lazım
Yaaaaaaa o gun benim kk ya uye olusumun dogum gunu ama
Aaa ne kadar ayıpmaytapsız doğum günü pastası mı olur
Darısı Başımıza mı, 43 oldum zaten mahkeme kararıyla doğum günümü 29 Şubat yapmak istiyorum, artık bu yaşa bir dur demek lazım
Bende 20'lik gibiyim ruhen yaniboşverinn, nüfus kağıdına göre değil ruhumuza göre yaşayalımsizin boyunuzca çocuğunuz var, ben sizin yaşınızda ona bile sahip olamayacağım. hem ruhunuz da genç.
ben 90'lıyım ama artık yaşımı inkar etme eşiğine geldim. kendimi hala 20 sanıyorum. çok saçma bulurdum yaş kabullenememe durumunu ama zaman çok hızlı akıyormuş.
Insan bi haber verirYaaaaaaa o gun benim kk ya uye olusumun dogum gunu ama
Dogum gunun kutlu olsun cnmdoğumgünümde banım açıldı. bi bilsen marga pastamı kendimm aldım mumlarını kendim yaktım.
Size anne diyebilir miyim :) citir cimbizlim :)Bende 20'lik gibiyim ruhen yaniboşverinn, nüfus kağıdına göre değil ruhumuza göre yaşayalım
1990 ay nerdeyse az daha erken evlensem anneniz olurdum buna rağmen hala çıtırımsende çıpçıtırsın bu yaşlar yaş değil, en güzel çağlar
Tadını Çıkarın hayatın
Dogum gunun kutlu olsun cnm
Bnde sendennbi yasnkucugum brnde o saklama yasinanfeldigimi hissediyorum ayy yaslanmayalim yaa yaslanirsakta ajda pekkan gibi iste belki