En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

doğumgünümde banım açıldı. :KK70: :confused: bi bilsen marga pastamı kendimm aldım mumlarını kendim yaktım. :rolleyes:
Doğum günün kutlu olsun anam anamm garip başım vay vay, lililililiiii, acınaklı dokunaklı olsun istedim, zalim bir müdürün banıyla banlanıp mumları tek başına üfledin:KK14:

Nice sağlıklı senelere:KK200::nazar:

Doğum günün kutlu olsun anam anamm garip başım vay vay, lililililiiii, acınaklı dokunaklı olsun istedim, zalim bir müdürün banıyla banlanıp mumları tek başına üfledin:KK14:

Nice sağlıklı senelere:KK200::nazar:

:KK70: teşekkür ederim. :KK52: :KK200: tek başıma üflemedim de bizimkilerin yaktığını beğenmeyip tekrar üfledim. tek mum, maytap yok ne o öyle. ailemde organizasyon sıfır. :KK70: tek mumla resmen bir yaşına daha girdin diyorlar. :KK11:

Hahahah :KK70:

Dogum gunun kutlu olsun tatlim benimmmmm

teşekkür ederim canımm. :KK200:

darısı başınıza. :KK45::KK45::KK45: şaka şaka, yaş almayalım. :KK17:

:KK70: teşekkür ederim. :KK52: :KK200: tek başıma üflemedim de bizimkilerin yaktığını beğenmeyip tekrar üfledim. tek mum, maytap yok ne o öyle. ailemde organizasyon sıfır. :KK70: tek mumla resmen bir yaşına daha girdin diyorlar. :KK11:

teşekkür ederim canımm. :KK200:

darısı başınıza. :KK45::KK45::KK45: şaka şaka, yaş almayalım. :KK17:
:KK70::KK70:
Aaa ne kadar ayıp:KK70:maytapsız doğum günü pastası mı olur:KK59:
Darısı Başımıza mı, 43 oldum zaten:cry: mahkeme kararıyla doğum günümü 29 Şubat yapmak istiyorum, artık bu yaşa bir dur demek lazım:KK70:

:KK70::KK70:
Aaa ne kadar ayıp:KK70:maytapsız doğum günü pastası mı olur:KK59:
Darısı Başımıza mı, 43 oldum zaten:cry: mahkeme kararıyla doğum günümü 29 Şubat yapmak istiyorum, artık bu yaşa bir dur demek lazım:KK70:

sizin boyunuzca çocuğunuz var, ben sizin yaşınızda ona bile sahip olamayacağım. :KK70: hem ruhunuz da genç. :nazar:
ben 90'lıyım ama artık yaşımı inkar etme eşiğine geldim. kendimi hala 20 sanıyorum. çok saçma bulurdum yaş kabullenememe durumunu ama zaman çok hızlı akıyormuş. :mad:

sizin boyunuzca çocuğunuz var, ben sizin yaşınızda ona bile sahip olamayacağım. :KK70: hem ruhunuz da genç. :nazar:
ben 90'lıyım ama artık yaşımı inkar etme eşiğine geldim. kendimi hala 20 sanıyorum. çok saçma bulurdum yaş kabullenememe durumunu ama zaman çok hızlı akıyormuş. :mad:
Bende 20'lik gibiyim ruhen yani:KK70:boşverinn, nüfus kağıdına göre değil ruhumuza göre yaşayalım:KK70:
1990:KK57: ay nerdeyse az daha erken evlensem anneniz olurdum:KK14: buna rağmen hala çıtırım:KK70:sende çıpçıtırsın:KK39: bu yaşlar yaş değil, en güzel çağlar:rolleyes:
Tadını Çıkarın hayatın:KK68:

Bende 20'lik gibiyim ruhen yani:KK70:boşverinn, nüfus kağıdına göre değil ruhumuza göre yaşayalım:KK70:
1990:KK57: ay nerdeyse az daha erken evlensem anneniz olurdum:KK14: buna rağmen hala çıtırım:KK70:sende çıpçıtırsın:KK39: bu yaşlar yaş değil, en güzel çağlar:rolleyes:
Tadını Çıkarın hayatın:KK68:
Size anne diyebilir miyim :) citir cimbizlim :)

Bende E="jooker, post: 41567162, member: 349521"]sizin boyunuzca çocuğunuz var, ben sizin yaşınızda ona bile sahip olamayacağım. :KK70: hem ruhunuz da genç. :nazar:
ben 90'lıyım ama artık yaşımı inkar etme eşiğine geldim. kendimi hala 20 sanıyorum. çok saçma bulurdum yaş kabullenememe durumunu ama zaman çok hızlı akıyormuş. :mad:[/QUOTE]
Bnde sendennbi yasnkucugum brnde o saklama yasinanfeldigimi hissediyorum ayy yaslanmayalim yaa yaslanirsakta ajda pekkan gibi iste belki

Dogum gunun kutlu olsun cnm

Bnde sendennbi yasnkucugum brnde o saklama yasinanfeldigimi hissediyorum ayy yaslanmayalim yaa yaslanirsakta ajda pekkan gibi iste belki

teşekkür ederim canım. :) benim genetiğim pek sağlam değil, yaşlılarımız hep kilolu çökük. bi nebahat çehre yok. :KK53: çabuk çökerim ben. öff öf :KK17::KK17::KK17::KK17:

X