- 12 Şubat 2015
- 6.466
- 15.573
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bu kadar gulden napcan acaba :)Hayir o alcak manitam ben istemeden de aliyor. tatlibikiz alacak !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar gulden napcan acaba :)Hayir o alcak manitam ben istemeden de aliyor. tatlibikiz alacak !
Est kuzum daha ne kadar duz olacak o gobek .. ince uzun yapin senin .. evet varim ve yine taniyamafinsen varmısın cadı ben seni çıkatanıyamadıme
Ben tanırım kiiiEst kuzum daha ne kadar duz olacak o gobek .. ince uzun yapin senin .. evet varim ve yine taniyamafin
Cogunlukla bende seni *)Ben tanırım kiii
Demek ki sen benim gobegimi gorsen oha dersin
Gelecem dedin ya seni bekledim bi lokma bile yemedim sofranin başinda uyyakalmişim
onca yarışmacı arasında bir tek 4 numaramı ciddenHerkes cok sık olmuş ben uc numarayi cok tatli buldum
Oniki bu numara yazik yaa pacalarin kirlencek biraz kisalt bembeyaz bide yaa ondan yoksa hossun ..
Tek elestiri yapabilecegim dort numara sanirim elbise güzel ama fazla kisa belki bunu dememdeki durum vucut yapisi kaldirmadigini dusunmem.
Tek tek yorum yapamadim bastan beri ilk gozume carpan seyler..herkese son gunler tekrar basarilar cici hatunlar
Tek tek yorumlamadim ki gozume carptigini soyledim ayrintili yorum yapicam ins usenmeyiponca yarışmacı arasında bir tek 4 numaramı cidden
bence vücudu müsait kıyafet için sıska bir hanıma bu kıyafet yekışmazdıTek tek yorumlamadim ki gozume carptigini soyledim ayrintili yorum yapicam ins usenmeyip
sıska derken ?bence vücudu müsait kıyafet için sıska bir hanıma bu kıyafet yekışmazdı
çok zayıf bir hanımda bu kıyafet iyi durmazsıska
sıska derken ?
sebepçok zayıf bir hanımda bu kıyafet iyi durmaz
neden güldünüz anlamadım,bence gayet iyi taşımış arkadaş,yakıştırmış,tebrik ederim kendisini