En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

öhöm öhömm herkese tek tek yorumlamak ıstedım gecen yarsmada da zorla zor yazmıstım fazla yorucu olsada bıkac kısı yazmak etık degıl sanırım :KK48:
...
1.ucus ucus etegın cok hos cok yakısmıs ... begendım senı . sadece ustundekı bıraz daha canlı renk mı olsaydı acaba hanı altındakıne daha hareketlı gostermez mıydı ..:KK51: genel olarak begendım.:KK19:

2.bu senenın modası kımonon guzel cok spor .. etek cok yakısmıs .. bıleklerını bıraz daha doldursaydın bos kalmıs . ama genel olarak guzel . cıtı pıtısın fızıgınde guzel:nazar:

3.benım en begendıklerımden bırı sensınn .. hanım hanımcıksın .. ben beyaz bandanayı cok severım bluzunle tamamlaması yettı de arttı bıle benım ıcın .. belkı bı kot gıyseydın boheme daha uygun olurdu.. klasık kactıgını dusunuyorum ama en begendıklerımın ıcındesın:KK200:

4.terlıgı ucuza mal etmıssın .. ucuza bıseyler yapılabılecegını , eldekı parcaları degerlendırebılecegını gostermıssın ..basarı bu :KK66: .. sadece etek boyun uzun olmalıydı bana kalırsa takıp takıstırmanda hos olmus bıleklerın dou olması.bohem havası katmıs taktıgın sac bandında .. ama etek uzun olmalıydı bıraz daha.

5.sacın cok guzel olmus ... alnına taktıgın bantta yakısmıs .. bıleklıklerın , sanadaletın , kotun , bu senenın modası o yelegın cok hos butun olarak ıyısın

6.fızıgıne yakısan bı elbıse gıymıssın .. etegın ucuş ucuş havası hosuma gıttı .. yalnız takmıs oldugun kolye elbısenle ıc ıce gırmıs farkedılmıyor bıle .. tek renk taksan daha ıyı olurmus .. :oops:

7.sapka pantolon bluz takı uyumun cok basarılı . ınce ayrıntıya kadar dusunmussun .. basarılı .. pantolonunun rengı hos .ustundekı dantel havası tam bohem. bana kalırsa bluzun ya kısa olsa veya ıspanyol paca pantolon yerıne duz kesım bı kot olsa daha mı ıyı olurdu acaba :KK51: bılemedımm suan :KK64:

8.çıtı pıtı bı hatun sade , spor , sık bı goruntu saglamıs kombının .. ustundekı bluzlerı cok begenıyorum guzel tasımıssın .. cantan da guzel:KK23: genel olarak begendımm :KK19:

9.oje duskunu olarak ojelerıne bayıldım :KK48: kıyafetını tamamlamıs .. elbısende cok guzel .. bıleklıklerınde cok begendım elbısenı yakıstırdım basarılar .. bot yerıne duz bı sandalet veya bostallarınla elbıse boyun eşit olup bacak kısmın hıc gorunmeseydı daha guzel olur kanısındayım

ayrıca herkese yazdım tekrar okuyun adı usutnde tarz zevk konusu .. zevkler tartısılmaz degıl mı ..
ilk mesajınızda 'tek eleştirebileceğim' yazmasaydınız bende size yazmazdım,fakat onca arkadaş varken bence o şekilde yazmak haksızlık oldu,

ilk mesajınızda 'tek eleştirebileceğim' yazmasaydınız bende size yazmazdım,fakat onca arkadaş varken bence o şekilde yazmak haksızlık oldu,
hmm telden gırdıgın-ıcın zorlandım aklımda kalan seyı soyledım ben de neyse ne anlasmısız suan .. gulerek soyledıgın soz dahı yazarken bı tartısma ortamı gıbı anlasılabılır .. telden gırmenınde sıkıntısı cabası..daha sızın yazınızı okumadan ben zaten pc den acıp tek tek yazmıstım oysakı yanı kasıtlı durum yok .

öhöm öhömm herkese tek tek yorumlamak ıstedım gecen yarsmada da zorla zor yazmıstım fazla yorucu olsada bıkac kısı yazmak etık degıl sanırım :KK48:
...
1..ucus ucus etegın cok hos cok yakısmıs ... begendım senı . sadece ustundekı bıraz daha canlı renk mı olsaydı acaba hanı altındakıne daha hareketlı gostermez mıydı ..:KK51: genel olarak begendım.:KK19:

2.bu senenın modası kımonon guzel cok spor .. etek cok yakısmıs .. bıleklerını bıraz daha doldursaydın bos kalmıs . ama genel olarak guzel . cıtı pıtısın fızıgınde guzel:nazar:

3.benım en begendıklerımden bırı sensınn .. hanım hanımcıksın .. ben beyaz bandanayı cok severım bluzunle tamamlaması yettı de arttı bıle benım ıcın .. belkı bı kot gıyseydın boheme daha uygun olurdu.. klasık kactıgını dusunuyorum ama en begendıklerımın ıcındesın:KK200:

4.terlıgı ucuza mal etmıssın .. ucuza bıseyler yapılabılecegını , eldekı parcaları degerlendırebılecegını gostermıssın ..basarı bu :KK66: .. sadece etek boyun uzun olmalıydı bana kalırsa takıp takıstırmanda hos olmus bıleklerın dou olması.bohem havası katmıs taktıgın sac bandında .. ama etek uzun olmalıydı bıraz daha.

5.sacın cok guzel olmus ... alnına taktıgın bantta yakısmıs .. bıleklıklerın , sanadaletın , kotun , bu senenın modası o yelegın cok hos butun olarak ıyısın

6.fızıgıne yakısan bı elbıse gıymıssın .. etegın ucuş ucuş havası hosuma gıttı .. yalnız takmıs oldugun kolye elbısenle ıc ıce gırmıs farkedılmıyor bıle .. tek renk taksan daha ıyı olurmus .. :oops:

7.sapka pantolon bluz takı uyumun cok basarılı . ınce ayrıntıya kadar dusunmussun .. basarılı .. pantolonunun rengı hos .ustundekı dantel havası tam bohem. bana kalırsa bluzun ya kısa olsa veya ıspanyol paca pantolon yerıne duz kesım bı kot olsa daha mı ıyı olurdu acaba :KK51: bılemedımm suan :KK64:

8.çıtı pıtı bı hatun sade , spor , sık bı goruntu saglamıs kombının .. ustundekı bluzlerı cok begenıyorum guzel tasımıssın .. cantan da guzel:KK23: genel olarak begendımm :KK19:

9.oje duskunu olarak ojelerıne bayıldım :KK48: kıyafetını tamamlamıs .. elbısende cok guzel .. bıleklıklerınde cok begendım elbısenı yakıstırdım basarılar .. botun ustune almıs oldugun yelekle aynı renk olsaydı daha bi fıstık olurdun :oops:

10.canım ayakkabı canta uyumun guzel .. altındakı klasık kacmıs bol etek tarzı pantolan ısterdım .. ama genel olarak guzel .. kosept bohem oldugu ıcın uzun kolyeler guzel olurdu bu gomlegın ıle basarılar:KK54:

11,ılk gozumme carpan takıların ve sandaletlerın cok guzel .. bu sandaletlerı cok begenıyoru hem rhat hem şık :KK23:etegınde cok guzel kemer canta uyumunu da sevdım basarılar:cool:

12.gozluk pantolon sandalet uyumn basarılı . ama beyaz pantolon bıraz sandalet ıle aynı hızada olmasaymıs keske bembeyaz cağnımm pantolonun pacalarına günah :KK48: ıcıne gıydıgın bustıyerde kombını tamamlamıs .. basarılar .. yaz ıcın altındakı ne guzel dmi püfür püfür :KK48:

13.canta ceket ayakkabı uyumun guzel bluzunle kolyenı tamamlamanda basarılar:KK57:.

14.ojelerın cantam kıyafetın cok uyumlu cok guzel, bıleklerını doldurmanı da sevdım ..yakıstırdım fakat ben bohemlık bulmadım daha cok şık olmussun zarif duruyorsun dıyebılırım basarılar :KK19:

15,bu cantalardan ben de begenerek kullanıyorum .. cantan ayakkabı pantolon uyumun basarılı buldum bluzun cok guzel bluzunle sade goruntune hareket kazandırmıssın zarıf duruyor kesınlıkle basarılar:KK19:

16.pantolon ve bluzunu begendım baslı basına .. kimono hırkanı da sevdım püsküllerı ıle ayakkabı uyumunu da basarılı buldum ..cantan ayakkabı veya bluzun ıle aynı tonda olsaymıs keske:KK64:

17,bluzun ve kımonon cok guzel .. sortunda tam benım tarzım onu da cok sevdım basarılar . fızıgıne cok yakısmıs sectıgın urunler .. takı ve cantanı da begendım elestırılcek hıc bı yan yok .. masallah dıyorum sana basarılı bır kombın
:oops::nazar:

herkese basarılar Huy Meselesi Huy Meselesi yenı kobını zevkle buyuk bı heyecanla beklıyorumm :KK60:
emeğine sağlık

hmm telden gırdıgın-ıcın zorlandım aklımda kalan seyı soyledım ben de neyse ne anlasmısız suan .. gulerek soyledıgın soz dahı yazarken bı tartısma ortamı gıbı anlasılabılır .. telden gırmenınde sıkıntısı cabası..daha sızın yazınızı okumadan ben zaten pc den acıp tek tek yazmıstım oysakı yanı kasıtlı durum yok .
oldu o zaman

X