- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Gulu mantan alsin kiz birak tatlisimiSen bana bir gul al ben sana kac kilo oldugunu soyleyeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gulu mantan alsin kiz birak tatlisimiSen bana bir gul al ben sana kac kilo oldugunu soyleyeyim![]()
Bebekk o gobek dgl .. bayagi bildigin deri :![]()
sen varmısın cadı ben seni çıkaramadım yineArkadaslarrr.. bana oy vereblere makarna ve komur dagitacagimm hadi baa atinn parnaklar calissinn :)))
Yakaladim seniiiiiArkadaslarrr.. bana oy vereblere makarna ve komur dagitacagimm hadi baa atinn parnaklar calissinn :)))
Hayir o alcak manitam ben istemeden de aliyor.Gulu mantan alsin kiz birak tatlisimi
Uyuyordun kalktim kacirdim mi sofrayi ufKoymam mi fistik koş gel![]()
Demek ki sen benim gobegimi gorsen oha dersinoyle deme kız oturunca da boğum oluyor![]()
HahahahaRmargaaa norveyi nasil yazmisim baksanaa haha
Sana güller feda olsun gulummmmHayir o alcak manitam ben istemeden de aliyor.tatlibikiz alacak !
Uyuyordun kalktim kacirdim mi sofrayi uf![]()
Sana güller feda olsun gulummmm
Yavrum benim
Gel bi opeyimmm
İkinizi de operimmmmKimi öpüyooorrsuuunn![]()
İkinizi de operimmmm
Oh bi elim balda bi elim yagda![]()
Günaydın bitanemmgünaydın balim
![]()
Alinti bozmayi seviyorumm valla ben bozmuyorum ki :) istemeden oluyo gunaydin canimtatlibiseviyorum : 41558041 .!.:Günaydın bitanemm
Kaynanan seviyomus marga yakaladin bakUyuyordun kalktim kacirdim mi sofrayi uf![]()
Tatlıbiseviyorum olmuşAlinti bozmayi seviyorumm valla ben bozmuyorum ki :) istemeden oluyo gunaydin canim