- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Neli yaptin kiz pastayiiYok istemem canim kahve yeter dur ben pasta yaptiydim getiriyim de iki çatalliyak kim ne giymiş nasil olmuş dedikodu yapak kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neli yaptin kiz pastayiiYok istemem canim kahve yeter dur ben pasta yaptiydim getiriyim de iki çatalliyak kim ne giymiş nasil olmuş dedikodu yapak kiz
Neli yaptin kiz pastayii
Napiyosunuzzz:)
Bende muhallebili kadayıf yaptimPastaci kremasiyla kedi dilli pratik bi pasta yaptim tatlim
Bak bi de soruyo tanimiyomus gibiTatlikim sen var msn yarismada
Bende muhallebili kadayıf yaptim
Lune duymasın bizi
Bak bi de soruyo tanimiyomus gibi
Ben de tartilmiyorum yeter tatil geldi pskolojimi bozamamAyy bende gecen gün yaptim ondan bayiliyoruuuumm o tatliya az yiyom az ihi hilo verdim ben ramazamda
Aferin sanaaaBildim bildimm
Geliyoruz sahuraaaaaaa :) bir tabak fazladan koy canimmmmPastaci kremasiyla kedi dilli pratik bi pasta yaptim tatlim
Sen bana bir gul al ben sana kac kilo oldugunu soyleyeyimBen de tartilmiyorum yeter tatil geldi pskolojimi bozamam
Aferin sanaaa
bakma sen benim göbek daima portluyoo içime çekiyorumHem tas gibi fizigi var hemde pasta yiyebiliyor ohhhhh ne ala ya
Sende gobek varsa biz dene var acababakma sen benim göbek daima portluyoo içime çekiyorum
Geliyoruz sahuraaaaaaa :) bir tabak fazladan koy canimmmm
bakma sen benim göbek daima portluyoo içime çekiyorum
boşver çek gitsin ohhhhKiz bende hep icime cekiyom ama vende sahici göbek var senibki kadar miniminnacik deal
oyle deme kız oturunca da boğum oluyorSende gobek varsa biz dene var acaba
Bebekk o gobek dgl .. bayagi bildigin deri :oyle deme kız oturunca da boğum oluyor