- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Valla ben cok aceleci ve telasliyim herseyi onceden planlayip ona gore hareket ediyorum eger istedigim olmauinca da cok sinirleniyorum yaaa
Beni ozetlemissin resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben cok aceleci ve telasliyim herseyi onceden planlayip ona gore hareket ediyorum eger istedigim olmauinca da cok sinirleniyorum yaaa
4- 2 yi yakalar mı sence ? bir bakmışız iki birinci çıkmız afiyet olsun canım.. bende dışardan geldim fena yorgunum dinleniyorum2 önde götürüyor gözüküyor
4 ve 5 de iyi gidiyor
bende kahve içiyorum
2 önde götürüyor gözüküyor
4 ve 5 de iyi gidiyor
bende kahve içiyorum
Kim olsa sinirlenir yaBeni ozetlemissin resmen
belli olmaz canım hatta alakasız biri de öne geçebilir4- 2 yi yakalar mı sence ? bir bakmışız iki birinci çıkmız afiyet olsun canım.. bende dışardan geldim fena yorgunum dinleniyorum
gel kuzum en güzeli senin olsunDur bende geliyom beraber içek
Oylamanin son gunhne kadar her an her sey olabilirbelli olmaz canım hatta alakasız biri de öne geçebilir
sağol kuzummm
Bende aldim kahvemi bir yandan gazete okuyorum bir yandan kkgel kuzum en güzeli senin olsun
ama ben şekersiz nescafe içiyorum sever misin
gel kuzum en güzeli senin olsun
ama ben şekersiz nescafe içiyorum sever misin
Bende aldim kahvemi bir yandan gazete okuyorum bir yandan kk
Oo tam benlik benimki ćok az sütlü ve şekersiz olsuun
keyfe bakk ohhh aynı ben
yerimmm çayda var istersen
pasta mı oyyyyYok istemem canim kahve yeter dur ben pasta yaptiydim getiriyim de iki çatalliyak kim ne giymiş nasil olmuş dedikodu yapak kiz
Link dagittim oylar firladikeyfe bakk ohhh aynı ben
yerimmm çayda var istersen
Hem tas gibi fizigi var hemde pasta yiyebiliyor ohhhhh ne ala yapasta mı oyyyy