En Tarz Üye Yarışması ✄ Bohem Giyim Tarzı Oylaması

Eki Görüntüle 1566607 bak canım ben de bundan var,ön tarafa küpe ,bileklik,yüzük ne varsa koyabiliyorsun bölme bölme,arkasındada cırt cırtlı yeri var,orayada kolyelerini ve istersen bilekliklerini asabilirsin.ben istanbuldan 5 tl ye aldım ama hani meşhur bir satış sitesi var ya internette,oradada satılıyor,kargo dahil taş çatlasın 15 tl gelir sana,bir bak istersen.
bakayım ben buna da bi uff yaa zor iş valla. sağda solda atılıp gidiyolar

Eki Görüntüle 1566607 bak canım ben de bundan var,ön tarafa küpe ,bileklik,yüzük ne varsa koyabiliyorsun bölme bölme,arkasındada cırt cırtlı yeri var,orayada kolyelerini ve istersen bilekliklerini asabilirsin.ben istanbuldan 5 tl ye aldım ama hani meşhur bir satış sitesi var ya internette,oradada satılıyor,kargo dahil taş çatlasın 15 tl gelir sana,bir bak istersen.
Ne guzelmis yahu bu boyleeee

Valla ben cok aceleci ve telasliyim herseyi onceden planlayip ona gore hareket ediyorum eger istedigim olmauinca da cok sinirleniyorum yaaa :KK70:
annemde acelecıdır .. ben tam tersı o relax sıkıntı yok :KK70: ıs yerınde napacam boyle bılmıyorum.. stajımda alısmıslardı boyle :KK70:

X