- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- Konu Sahibi Huy Meselesi
3-5-11-13-14Kimleri mirah ettin :))
hadi de bana haydi , kim kimdir çok mirah ettim.. olmadı baştan söyle gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3-5-11-13-14Kimleri mirah ettin :))
dudak yarışmasında emek yok kimin dudağı dolgunsa o kazanacak ben emek harcanan yarışmalardan yanayımKiz niye dudak yarismsi olursa yarismayacaksin :) yaris yahuuuuuuu
Varya bana pembe tonlardan baska ruj rengi gitmiyor. Hele kirmizi.. o kadar kotu duruyor ki bende..
misafirlerin gidişine bağlı canım yorgun olmassam gece açabilirimm..Oooooo aksama ziyafet var desene,geceye dogru mu acarain konuyu yoksa yarin mi :)
şifalar diliyorum canımm .Dun iste kalp ritimlerini takip ettikleri seylerden taktilar . Bugun cikartmaya gidildi. Tum sonuclari teslim etcez iste canim. Beyin damarlarda tikaniklik var.
Kan sulandiricilar gobekten igneler falan derken ilaclari bitirdik simdi genel kontrole gidiyoruz iste tatlimm. Sagolasin sordugun icin :)
Allah razi olsun canim sagol :)şifalar diliyorum canımm .
Ben olsam ayni b oyutlarda taki kutusu alirim. Onlari cekmecenin icine alttan yapistiririm. Ayni renklerde veya rengarenk bolmeler yaparim yani. Kutu kare yada diktortgen oldugu icin ayni boyutta alman lazim olur herhalde bilemedimmmkızlar merhaba yaa size bişiy danışacağım
şimdi benim baya bi incik boncuk takım var bi takı askılığı almıştı kardeşim kitaplığımda duruyordı ama artık ona sığmıyorlar, kolyeler bileklikler bilezikler falan.
fazladan da bi çekmecem var o çekmeceyi takı çekmecesine çevireyim diyorum ama nasıl bölmelere ayırabilirim?
fikri olan var mı,
kız kardeşim kaşıklık gibi bişey almamı tavsiye etti.
Hadi bakalim bekliyorum kokusss :)misafirlerin gidişine bağlı canım yorgun olmassam gece açabilirimm..
Kaşıklık değilde bal peteği şeklindeki düzenleyiciler var ,kravat yada Çorap için olanlar..Takı için o daha uygun olur bence..kızlar merhaba yaa size bişiy danışacağım
şimdi benim baya bi incik boncuk takım var bi takı askılığı almıştı kardeşim kitaplığımda duruyordı ama artık ona sığmıyorlar, kolyeler bileklikler bilezikler falan.
fazladan da bi çekmecem var o çekmeceyi takı çekmecesine çevireyim diyorum ama nasıl bölmelere ayırabilirim?
fikri olan var mı,
kız kardeşim kaşıklık gibi bişey almamı tavsiye etti.
senin oralarda gürültü bitmiyor be yavruu..Allah razi olsun canim sagol :)
Matkap sesi beynimi yerle bir etti basim catliyor agridan
Istanbulda gurultunun bittigi ne zaman gorulmussenin oralarda gürültü bitmiyor be yavruu..
oda doğruu..bitmez anacım bitmezz. hangi yakasındansın cicim senIstanbulda gurultunun bittigi ne zaman gorulmus
Benim geldigim yerde sadece ya ruzgarin yada yagmurunsesi oldugu icin bana batiyor bu sesbu lafına kesinlikle katılıyorum gürültü ve trafik bitmez
Anadolu yakasindayim. Karsida daha mi gurultu varoda doğruu..bitmez anacım bitmezz. hangi yakasındansın cicim sen
evet oralar daha sakin avrupa yakasına nazaran annemlerin evide anadolu yakasında canım bir kız kardeşim esen yalıda bir abim ümraniye bir abim kadıköy hasanpaşa bir ablamda kadıköy boğanın orada oturuyor bi ben avrupa yakasındayım..Anadolu yakasindayim. Karsida daha mi gurultu var
Sizin aile tum istanbula yayilmis gibievet oralar daha sakin avrupa yakasına nazaran annemlerin evide anadolu yakasında canım bir kız kardeşim esen yalıda bir abim ümraniye bir abim kadıköy hasanpaşa bir ablamda kadıköy boğanın orada oturuyor bi ben avrupa yakasındayım..
oyy bu çok romantik oldu rüzgar ve yağmurrr..kız sen ne zaman evleniyonn..düğünüme çağıracanmı kk yııBenim geldigim yerde sadece ya ruzgarin yada yagmurunsesi oldugu icin bana batiyor bu ses