- 12 Temmuz 2006
- 723
- 374
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sende katılacakmısın Halleyim:)
oooooooooooooo ne hediye almış kocacığınnnnnn nice senelereeeee habibişşBugun evlilik yildonumum 4 sene adamin kahrini cekiyorrumm 20.11.2011 evlendim okuzle
hepsini ben yicemmm nihaha
olur niye olmasın hıh
k kız sen benim tombiş olduğumu unuttun sanırım bendende ne tarz olur ama ..en şirin olsa belki :)
Bu anlattığın ne cimcümeeee
ohh şimdi konyada olmak vardıSen gelene kadar ben 100 kere giderim
Agzimi.bozdurmaaaaaa margaaaaaaammoooooooooooooo ne hediye almış kocacığınnnnnn nice senelereeeee habibişş
ohh şimdi konyada olmak vardısen ne yemekler yaptın peki
düz göbeğe sahip olmak için demek hııı vay be daha neler öğrencem acabaaDoğumdan sonra gobegin kalmaması için canim . Dümdüz bir gobege sahip olmak icin
Tombişler tarz yarışmasına katılalım biz
k kız sen benim tombiş olduğumu unuttun sanırım bendende ne tarz olur ama ..en şirin olsa belki :)
Evet tatlım o yüzden acele etmeyip en sağlam kombinini seç derimmmtek kombin yapacağız öylemi çok kararsız kalırım ben şimdi :) :)
düz göbeğe sahip olmak için demek hııı vay be daha neler öğrencem acabaa
onlarda size gelmedi miNe zaman ?
Ay ne biliim hiç düşünmemiştim, adın gibi cimcime minik bişi sandımdı seni22 aylık eymen im var canimne oldu ki
çok ıyıymıssss korselerı de varSar sar faydası oluyor . Bir tanıdığım gelinine eskiden duvar yastiklarina dolama sererlermis ya o dolamayla sarmış gelin hic doğum yapmış gbi değildi
hıhh o olur bak ablacımTombişler tarz yarışmasına katılalım biz