- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
tamam fıstıkkkk bir şey sormak veya yardım almak istersen ben buralardayım hep :)okudum okudum kesin göndercemm :) :)
Yoo hiç görmedim ki.. Ne ka cahil kalmışımHahahahha öyleyimgormedin mi hiç beni koymuştum resmimi
Hadi yaa, merak ettim şimcikemekliliğini yaşamasına az kalmıştı halbuki tikaaa cimcümee nickli olduğuna bakmaa kendisi adeta bir taş bebek maşallah
Nur hanımlar gelmişşşşş hoşgeldinizzzzzzNoluyo burada bakiyim
kızın olur inşallah senin gibi cimcümee olurdeli eder anasını
Kara kaş kara göz maşallah diyorum bence peşini bırakma resim iste onda tikkaYoo hiç görmedim ki.. Ne ka cahil kalmışım
Hadi yaa, merak ettim şimcik
tamam fıstıkkkk bir şey sormak veya yardım almak istersen ben buralardayım hep :)
sen de mütevazı olma bu kadar
Geliriz bakalım bi.Ne zaman taşınıcaksınız
sana benzerse çok canlar yakar cimcimeeeInşallah kiz çocuğu istiyorum bende çok
ooo iyi bari sana gelmek için güzel bir fırsat elif ablanın cebine girer gelirim ben
Övünemiyorum sörüm hele şu aralar ciddi anlamda kendime uyuz oluyoruzsen de mütevazı olma bu kadar
varsa övüncen, övün...
Etmeyebilirsin deSanki normal geldiğinde kabul etmiycem mi ?
Yoo hiç görmedim ki.. Ne ka cahil kalmışım
Hadi yaa, merak ettim şimcik
Vermedende çıtırsınızdır siz.Diyete girip 2-3 kilo verirsem katılmayı düşünüyorum
sana benzerse çok canlar yakar cimcimeee
Ben her özlediğimde telefondaki resmine bakıyorum seninnKoyarım az sonra takipte kal
olur ara sıra öyle. insan bazen kendıne uyuz olurÖvünemiyorum sörüm hele şu aralar ciddi anlamda kendime uyuz oluyoruz