- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
kızın olur inşallah senin gibi cimcümee olurAynen ikinciyi yaparsam bende sarıçam oyle
Olur olurrr tatlışlar siziolmaz olmaz
Evet tatlım o yüzden acele etmeyip en sağlam kombinini seç derimmm
onlarda size gelmedi mi
Ay ne biliim hiç düşünmemiştim, adın gibi cimcime minik bişi sandımdı seniAllah bağışlasın canım
emekliliğini yaşamasına az kalmıştı halbuki tikaaa cimcümee nickli olduğuna bakmaa kendisi adeta bir taş bebek maşallahAy ne biliim hiç düşünmemiştim, adın gibi cimcime minik bişi sandımdı seniAllah bağışlasın canım
çok ıyıymıssss korselerı de var
Çoooooook vaktiniz var ben senin peşini bırakmam zorla yetiştiririzkatılmayı çok istiyorum ama dur bakalım yetişirim inşallah
Geliriz bakalım bi.Ne zaman taşınıcaksınızYok gelmediler canim . Ilk ev buluşması elif ablagilde oldu . Ins ben taşındıktan sonra misafir etcem
Özel mesaj yolu ile bana atacaksın resmi bilgin olsun canım hazırlanmadan önce kuralları nolur nolmaz okuyalım :) bekliyorum seniiiEvet bu yüzden iyi karar vercem artık :) geri dönüşüm muhteşem olacak
emekliliğini yaşamasına az kalmıştı halbuki tikaaa cimcümee nickli olduğuna bakmaa kendisi adeta bir taş bebek maşallah
ooo iyi bari sana gelmek için güzel bir fırsat elif ablanın cebine girer gelirim benYok gelmediler canim . Ilk ev buluşması elif ablagilde oldu . Ins ben taşındıktan sonra misafir etcem
şuan beni konuşmayalımAboe utandimtesekkurler margam senin kadar değilim
kombin düşünmeye başlayım bi yandanÇoooooook vaktiniz var ben senin peşini bırakmam zorla yetiştiririz
Çok memnun oluruz ceylinnnnDiyete girip 2-3 kilo verirsem katılmayı düşünüyorum
okudum okudum kesin göndercemm :) :)Özel mesaj yolu ile bana atacaksın resmi bilgin olsun canım hazırlanmadan önce kuralları nolur nolmaz okuyalım :) bekliyorum seniii
aslında bu konsept senin tarzına çok uygun gibi geliyor banaaakombin düşünmeye başlayım bi yandan
Tamam öle yapalımooo iyi bari sana gelmek için güzel bir fırsat elif ablanın cebine girer gelirim ben