- 12 Temmuz 2006
- 723
- 374
- 628
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sende katılacakmısın Halleyim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende katılacakmısın Halleyim:)
oooooooooooooo ne hediye almış kocacığınnnnnn nice senelereeeee habibişşBugun evlilik yildonumum 4 sene adamin kahrini cekiyorrumm 20.11.2011 evlendim okuzle![]()
hepsini ben yicemmm nihaha![]()
olur niye olmasın hıh
k
kız sen benim tombiş olduğumu unuttun sanırım bendende ne tarz olur ama ..en şirin olsa belki :)
Bu anlattığın ne cimcümeeee![]()
ohh şimdi konyada olmak vardıSen gelene kadar ben 100 kere giderim![]()
Agzimi.bozdurmaaaaaa margaaaaaaammoooooooooooooo ne hediye almış kocacığınnnnnn nice senelereeeee habibişş![]()
ohh şimdi konyada olmak vardısen ne yemekler yaptın peki
![]()
düz göbeğe sahip olmak için demek hııı vay be daha neler öğrencem acabaaDoğumdan sonra gobegin kalmaması için canim . Dümdüz bir gobege sahip olmak icin
Tombişler tarz yarışmasına katılalım biz
k
kız sen benim tombiş olduğumu unuttun sanırım bendende ne tarz olur ama ..en şirin olsa belki :)
Evet tatlım o yüzden acele etmeyip en sağlam kombinini seç derimmmtek kombin yapacağız öylemi çok kararsız kalırım ben şimdi :) :)
düz göbeğe sahip olmak için demek hııı vay be daha neler öğrencem acabaa![]()
onlarda size gelmedi miNe zaman ?
Ay ne biliim hiç düşünmemiştim, adın gibi cimcime minik bişi sandımdı seni22 aylık eymen im var canimne oldu ki
![]()
çok ıyıymıssss korselerı de varSar sar faydası oluyor . Bir tanıdığım gelinine eskiden duvar yastiklarina dolama sererlermis ya o dolamayla sarmış gelin hic doğum yapmış gbi değildi
hıhh o olur bak ablacımTombişler tarz yarışmasına katılalım biz![]()