- 12 Temmuz 2006
- 723
- 374
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Halleyim gel kuzucum:)
geldim geldim ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halleyim gel kuzucum:)
ooooo kimleri görüyorum halley ablacım hoşgelmişsin :))iyi geceler hayırlı olsunnn..yarışma...
kıskandım tamam mı siz şimdi orda elif ablanın yaptığı mamaları yemişinizdir
Yok kız aynıyım 1 yada 2 almış olabilirim de zaten sorun almış olmam değil vermemiş olmambu gece çok şakacısın hiç kilo milo almamışsındır sen inanmıyorum bunaaa
oooooh afiyet olsun sizeeee bizde isterizzzYemem mi harika bir kahvaltı yapmıştım hala damagimda tatları vala
cimcime senin çocuğun mu var?
hee sarıcam dıger dogumdan kaldı kı bende 6 aylık dıogurrdum ya onda baya sısmıstım ben enfeksıyonum da vardı bu sefer sarıcamDoğumdan sonra verirsin . Aman dogurtuktan sonra sıkı sıkı sar nefes alamiycak şekilde . Göbek mobek kalmaz
Ben bilmedim için kaldı benim sarkık sarkık
hoşbuldum tatlımmooooo kimleri görüyorum halley ablacım hoşgelmişsin :))
Kız o kadar kişi var ki yarına saklıyordum biraz biraz etiketliyim dedim gısgaaanççç özlemişeeem sinir küpümüü hoşgeldinnHuy Meselesi heee unuttt beni en sonaa etiketlee haaa
oooooh afiyet olsun sizeeee bizde isterizzz
işte bak abartmışsınnnn peeh yalançıııYok kız aynıyım 1 yada 2 almış olabilirim de zaten sorun almış olmam değil vermemiş olmam
Sende katılacakmısın Halleyim:)
geldim geldim ablacım
kahvaltı yaptığım yok zatennn spor yapar atarımm bende geliyorummSana yok sen diyettesin
tripciiiiAhanda giderim.burdan
hee sarıcam dıger dogumdan kaldı kı bende 6 aylık dıogurrdum ya onda baya sısmıstım ben enfeksıyonum da vardı bu sefer sarıcam
kahvaltı yaptığım yok zatennn spor yapar atarımm bende geliyorumm
Bu anlattığın ne cimcümeeeeSar sar faydası oluyor . Bir tanıdığım gelinine eskiden duvar yastiklarina dolama sererlermis ya o dolamayla sarmış gelin hic doğum yapmış gbi değildi