- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.921
kıskanç feracaliii hafta sonu geliyo giyin at artık resminiiiBendee yaa
mismo fan kurucam en sonunda katıl diyeeeeee hahahaAblam seni de kendilerine cektiler ya bunlarBu sen olamazsin Buyulediler efsunladilar seni biliyorum
geçti sayılır kankiiii neler yapıyorsun :)Anladımmmm canımmm gecmiş olsun karın agrısını agrı kesici keser dimi :))
hıh bir daha ki avatarım senle ben oluruz dedin ona heeeYog simdi margişimi satamam??? Bir dahaki avatrıma senle ben oluruz
sende katıl seni de görelimmmm hanım ablamm görmeyenler görsünnnNet gitti telden yazıyorum zor oluyor buda @mismo katıl yarışmaya anacım görelim senide
Kız bi parçam eksik sipariş verdim gelsin hemen çekip yollıcamkıskanç feracaliii hafta sonu geliyo giyin at artık resminiii
ay ne aldın diye sormıycam sende cevap vermeee sakınnnn anlaşılmasın senin olduğunKız bi parçam eksik sipariş verdim gelsin hemen çekip yollıcam
Tamam ne sen sor ne ben söyliyimay ne aldın diye sormıycam sende cevap vermeee sakınnnn anlaşılmasın senin olduğunmerakla bekliyorummm
Muahhhh kocananındanBendee yaa
yeni yıl geliyor :) alışveriş yapmak için indirimleri bekliyorumTamam ne sen sor ne ben söyliyimhesabı olsun bende çok heycanlıyım gelsede bi görsem giysem ya
bak yaa hani bana öpücükMuahhhh kocananından
Kankimmm üzülüyom amahıh bir daha ki avatarım senle ben oluruz dedin ona heee
Ben şimdiden basladım vallaha alışverişe çok güzel ciciler aldım kendümeyeni yıl geliyor :) alışveriş yapmak için indirimleri bekliyorum
ben yeni yıl için çoktan alışveriş yaptım ama doymadımBen şimdiden basladım vallaha alışverişe çok güzel ciciler aldım kendümegratis,watsons indirimlerini bekliyorum gidip dalacam
öpüşüp koklaşıyorsun fera hanımlaaKankimmm üzülüyom ama
Sana çeşme suyu bile vermeyeceğim kalk kendin alYok ben desemde sen yinede degistirirsin avatatiniii pericigimmn
Agri kesici geciriraylik donemlerimdeyim ondan agriyordu karninnn
Habibte dun gece beni o reklam yasak yazinla oyle bi guldurdun ki ahahha :)
Bu soyledigine haftalar oncesinde katiliyordum ama simdi katilmiyorummmm formumuzu koruyalimm lutfennn
Ihtiyar moderatorsun senve de ayrica takma dislisin.m
Vallahi gece kusuyum aslinda oyle gorunuyorum ama gnduzde ayaktayimmm ama sesimi cikarmiyorummmislerimoluyiii
Hissediyorummm mismo yarismaya katilcak
Selam hanim ablacim nasilsin :)
Ooovvv benim mismommmmm meydan okuyor :)
Senin öpücügün ayrı bendebak yaa hani bana öpücük
Bende yaaaben yeni yıl için çoktan alışveriş yaptım ama doymadımiçime sinmedi aldıklarım gitcem başka bişiler alcam şu gratis indirimlerine bi ben denk gelemiyorum her gittiğimde uçmuş fiyatlarla alışveriş yapıyorum yazık bana..
yarın gidicem
Koklaşmıyım mı hıııöpüşüp koklaşıyorsun fera hanımlaa
Heyyooooo ben yılbaşında türkiyede olacammmmmmm az kaldıBende yaaasilip süpürüyorlar zaten herşeyi