En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Saksi_Degilim_Ben HanimKelesimiGetir Huy Meselesi

Muhabbetiniz bol olsun canlar. Disaridayim trk tek alintilayamadim. Hanim ablamm yaa agir baski altindayim. Sahane fizigim ve ivana sertten hallice tarzim herkes tarafindan bilinsin gorulsun istemiyorum yoksa niye katilmiyim yani ben katilirsam yarismanin helecani kalmayacak. Birinci belli ikinci kim Saksi_Degilim_Ben sen misin yoksa

tersini de kız belki kalır hee
Yok ben desemde sen yinede degistirirsin avatatiniii pericigimmn

Karın agrısı ne gecirir bilmem ki ısıt kendini iyicene iyi geceler canım ..

Agri kesici gecirir aylik donemlerimdeyim ondan agriyordu karninnn
Hahahaja bu kk cok degisti cokkk baksana reklam.yapiliyorrr satoslar var ben anca cene calarimmm

Habibte dun gece beni o reklam yasak yazinla oyle bi guldurdun ki ahahha :)

yemek candır + kilodur çok yiyorum şu sıralar yaa
Bu soyledigine haftalar oncesinde katiliyordum ama simdi katilmiyorummmm formumuzu koruyalimm lutfennn
Bana yaşlı dediği için ona çeşme suyundan başkasını getiremem
Ihtiyar moderatorsun sen ve de ayrica takma dislisin.m
Vallahi gece kusuyum aslinda oyle gorunuyorum ama gnduzde ayaktayimmm ama sesimi cikarmiyorummm islerimoluyiii

Hissediyorummm mismo yarismaya katilcak

Selamlar kızlar
Selam hanim ablacim nasilsin :)

Ooovvv benim mismommmmm meydan okuyor :)

Napiyim marga'm baska turlu kurtulamayacagim bu baskidan. Tamamen takdik benimki..

Anladımmmm canımmm gecmiş olsun karın agrısını agrı kesici keser dimi :))

ben şimdiye kadar bu yarışmaya hep katılmak istemiştim ama kendimi diğer yarışmacılar arasında ezik hissederim düşüncesi ile katılmamıştım ama bunu kaçırmıycam katılcam

katılım oranı nasıl

Şuan çok orta halli diyeyim :) başvuru sonuna doğru ne kadar olursunuz bilemiyorumm
ama tavsiyem katılmanızdan yana kaçırmayın pişman olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…