- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.881
Bu iyidı ama:))) ahahaTamam getiriyorumÇeşme suyu olsun mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iyidı ama:))) ahahaTamam getiriyorumÇeşme suyu olsun mu
Bana yaşlı dediği için ona çeşme suyundan başkasını getirememBu iyidı ama:))) ahaha
Yaşlı degilsin sen bikerem o yanlış görmüştür yaşlılıgından aldırma hee de gecBana yaşlı dediği için ona çeşme suyundan başkasını getiremem
Öyle yapıyorum zatenAramızda kalsınYaşlı degilsin sen bikerem o yanlış görmüştür yaşlılıgından aldırma hee de gec
Kaldı kaldı hic merak etmeÖyle yapıyorum zatenAramızda kalsın
Hayır benle senBunlar benle margişim evet sıkıldıydımda ondan:))
Oğlum içerde kalmak isterse neden olmasın tubişim :) ❤habibtem bi gün daha geç doğur kız çocuğu HALLEYS mda iki gün geç doğrusun bnm doğum günü hediyem olsun lar gerçi öled bölede güzel hediyeler maşallahh
aaa kıskanma margacan gün birlik olma günü bu mismo ya karşıçok kıskanıyorummmmm neden ben değilde saksı ile konuşuyorsun hııhh ağlıycam şimdiii
sen gece kuşusun anacım benim dedeler gibi kafam düşüyo geç saatlerdebende sizi hep yorgunken yakalıyorum yavvvvvv yarın sizinle uğraşmak için saatimi sabah 6 ya kuruciğimmm
hadi gitte dedikodunu yapalımm
buraya yazmadan birkaç dakıka once vedalasştı benle halbuki.
baktım süpürgesi onu buraya getirmiş.
bi rahat vermiyor çekiştireyim
sen bari yapma feracelim senkiiiiii benim canım ciğerimsin uyma bu cadıyaHahaha gitsin temelli çekiştiriverirsin rahat rahat
sabah kafama vura vura döver beni. öyle haşin bir ilişkimiz var.
Yok ben sadece öyle rahat etsin doye didim yaaaa kıskanma margacan gün birlik olma günü bu mismo ya karşı
sen gece kuşusun anacım benim dedeler gibi kafam düşüyo geç saatlerde
yazdıklarının hepsini tek tek okudum görürsün sen
sen bari yapma feracelim senkiiiiii benim canım ciğerimsin uyma bu cadıya
nedennnnn yahuuu hakım ol kendıneepsikolojim bozuldu dionem boğazım hiç durmuyor
biliyorum biliyorum iyi niyetli olduğunu ;Yok ben sadece öyle rahat etsin doye didim ya
Tabi ya hel iyi niyetimdenbiliyorum biliyorum iyi niyetli olduğunu ;
selam sana hanım aplaSelamlar kızlar
selam sana hanım apla
mismo ya bağlıNe habersin katılıyormusun yarışmaya
mismo ya bağlı
etsene abla ya biz margayla ikna edemedik bi türlüNeden ki,beaber katılın işte mismo'yuda ikna edelim hemen
etsene abla ya biz margayla ikna edemedik bi türlü