- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.961
ekşi mandalina yiyorum suyunu gözüne sıkıyım mı he sıkıyım mıbak 4 yıl sonra gelir o konuyu hortlatırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekşi mandalina yiyorum suyunu gözüne sıkıyım mı he sıkıyım mıbak 4 yıl sonra gelir o konuyu hortlatırım
Türkiyeliyimsen nereliydin nevoş ya
en tarz sokak yarışmasını kazanmıştım ben ayy heyecan yaptım hafta içi giyip çekeyim bariBekleriz canım :) dahaaa çok vakit var yavaş yavaş hazırlanmaya başlayabilirsin meselaaa :) aramıza hoşgeldinnnn
bak yaaa bana sıkmaekşi mandalina yiyorum suyunu gözüne sıkıyım mı he sıkıyım mı
Vaaay aynı ülkedeymişiz yavvTürkiyeliyim
Akıllı olun aklınızı alırımbak yaaa bana sıkma
saksımdaki çiçeeeeğmeeeee sık sen onu mandalina gibi koksun Saksi_Degilim_Ben
parfüm yapar satarız kk bit pazarındaa
sonrada ne Nevreste gelir konumuzu kapar
aaaaaa nick değişmissin tanıyamadım canım yaaa :)en tarz sokak yarışmasını kazanmıştım ben ayy heyecan yaptım hafta içi giyip çekeyim bari
habibte gelir reklam yasak der kesinAkıllı olun aklınızı alırım
Lütfen kuzummKatılsamı mı acaba
diğer topiclerde aktifimde sonra katılmadım bidaha yarışmayaaaaaaa nick değişmissin tanıyamadım canım yaaa :)
nasılsın görüşmeyeli :)
ilk yarışmanın ilk birincisiiii
Ahahahahaha seri üretimm. kopardın benii Marga'mbak yaaa bana sıkma
Bende iyiym canım az önce film izlemiştim şimdi yeni bir film bakıyorumdiğer topiclerde aktifimde sonra katılmadım bidaha yarışmaya
iyiyim canım sen nasılsın
bakalım bu yarışmada şans getirir inşallah
nevo yu görünce tezgahı toplayıp kaçıyoruz mismommmm , ekmeğimizle oynuyooAhahahahaha seri üretimm. kopardın benii Marga'm
Mismo mandalina sıkar, saksı yetiştirir, Marga parfüm üretir, nevreste tezgahı kapatır
Bilemedim hafta içi yollarım belkiLütfen kuzumm
bir hafta peşindeyimmmmm yandınnnnn bıkmak yok benden şimdiden söyliyim kediciğim hıhBilemedim hafta içi yollarım belki
bak yaaa bana sıkma
Ahahahahaha seri üretimm. kopardın benii Marga'm
Mismo mandalina sıkar, saksı yetiştirir, Marga parfüm üretir, nevreste tezgahı kapatır
nevo yu görünce tezgahı toplayıp kaçıyoruz mismommmm , ekmeğimizle oynuyoo
haaayır ama biz yine de kaçalımnevreste zabıta mııııı
eyvah eyvah hahahah senden bıkılırmıbir hafta peşindeyimmmmm yandınnnnn bıkmak yok benden şimdiden söyliyim kediciğim hıh
nevo yu görünce tezgahı toplayıp kaçıyoruz mismommmm , ekmeğimizle oynuyoo