- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mismo duydun mu hanımablayı derhal diyo keleş diyo bak
benimde süpürgem var onuda söyleyim de ona göre ayağını denk alsınHaaaaa ona göre yani keleş diyom keleşşşşş
benimde süpürgem var onuda söyleyim de ona göre ayağını denk alsın
bilemiyorum artık hadi ben neysede sana karşı ayıp olur reddederseDemi yani dikkatli olsun yarışmaya katılsın hemen
bilemiyorum artık hadi ben neysede sana karşı ayıp olur reddederse
Yok ben desemde sen yinede degistirirsin avatatiniii pericigimmntersini de kız belki kalır hee
Karın agrısı ne gecirir bilmem ki ısıt kendini iyicene iyi geceler canım ..
Hahahaja bu kk cok degisti cokkk baksana reklam.yapiliyorrr satoslar var ben anca cene calarimmm
Bu soyledigine haftalar oncesinde katiliyordum ama simdi katilmiyorummmm formumuzu koruyalimm lutfennnyemek candır + kilodur çok yiyorum şu sıralar yaa
Ihtiyar moderatorsun sen ve de ayrica takma dislisin.mBana yaşlı dediği için ona çeşme suyundan başkasını getiremem
Vallahi gece kusuyum aslinda oyle gorunuyorum ama gnduzde ayaktayimmm ama sesimi cikarmiyorummm islerimoluyiiiaaa kıskanma margacan gün birlik olma günü bu mismo ya karşı
sen gece kuşusun anacım benim dedeler gibi kafam düşüyo geç saatlerde
yazdıklarının hepsini tek tek okudum görürsün sen
sen bari yapma feracelim senkiiiiii benim canım ciğerimsin uyma bu cadıya
Selam hanim ablacim nasilsin :)Selamlar kızlar
Saksi_Degilim_Ben HanimKelesimiGetir Huy Meselesi
Muhabbetiniz bol olsun canlar. Disaridayim trk tek alintilayamadim. Hanim ablamm yaa agir baski altindayim. Sahane fizigim ve ivana sertten hallice tarzim herkes tarafindan bilinsin gorulsun istemiyorum yoksa niye katilmiyim yani ben katilirsam yarismanin helecani kalmayacak. Birinci belli ikinci kim Saksi_Degilim_Ben sen misin yoksa
Napiyim marga'm baska turlu kurtulamayacagim bu baskidan. Tamamen takdik benimki..Yok ben desemde sen yinede degistirirsin avatatiniii pericigimmn
Agri kesici gecirir aylik donemlerimdeyim ondan agriyordu karninnn
Habibte dun gece beni o reklam yasak yazinla oyle bi guldurdun ki ahahha :)
Bu soyledigine haftalar oncesinde katiliyordum ama simdi katilmiyorummmm formumuzu koruyalimm lutfennn
Ihtiyar moderatorsun sen ve de ayrica takma dislisin.m
Vallahi gece kusuyum aslinda oyle gorunuyorum ama gnduzde ayaktayimmm ama sesimi cikarmiyorummm islerimoluyiii
Hissediyorummm mismo yarismaya katilcak
Selam hanim ablacim nasilsin :)
Ooovvv benim mismommmmm meydan okuyor :)
Saksi_Degilim_Ben HanimKelesimiGetir Huy Meselesi
Muhabbetiniz bol olsun canlar. Disaridayim trk tek alintilayamadim. Hanim ablamm yaa agir baski altindayim. Sahane fizigim ve ivana sertten hallice tarzim herkes tarafindan bilinsin gorulsun istemiyorum yoksa niye katilmiyim yani ben katilirsam yarismanin helecani kalmayacak. Birinci belli ikinci kim Saksi_Degilim_Ben sen misin yoksa
Ezmeye niyetim yok, vazgecirmeye niyetim varhaha
şahane fiziğin ve tarzınla beni ezebileceğini mi sandın
Yog simdi margişimi satamam??? Bir dahaki avatrıma senle ben oluruzHayır benle sen
Anladımmmm canımmm gecmiş olsun karın agrısını agrı kesici keser dimi :))Yok ben desemde sen yinede degistirirsin avatatiniii pericigimmn
Agri kesici gecirir aylik donemlerimdeyim ondan agriyordu karninnn
Habibte dun gece beni o reklam yasak yazinla oyle bi guldurdun ki ahahha :)
Bu soyledigine haftalar oncesinde katiliyordum ama simdi katilmiyorummmm formumuzu koruyalimm lutfennn
Ihtiyar moderatorsun sen ve de ayrica takma dislisin.m
Vallahi gece kusuyum aslinda oyle gorunuyorum ama gnduzde ayaktayimmm ama sesimi cikarmiyorummm islerimoluyiii
Hissediyorummm mismo yarismaya katilcak
Selam hanim ablacim nasilsin :)
Ooovvv benim mismommmmm meydan okuyor :)
Hıhh küstümYog simdi margişimi satamam??? Bir dahaki avatrıma senle ben oluruz
Ablam seni de kendilerine cektiler ya bunlar Bu sen olamazsin Buyulediler efsunladilar seni biliyorumNet gitti telden yazıyorum zor oluyor buda mismo katıl yarışmaya anacım görelim senide
Yaaa küsmeee ama ben seni cok seviyorum kiHıhh küstüm
Bendee yaaYaaa küsmeee ama ben seni cok seviyorum ki
Şuan çok orta halli diyeyim :) başvuru sonuna doğru ne kadar olursunuz bilemiyorummben şimdiye kadar bu yarışmaya hep katılmak istemiştim ama kendimi diğer yarışmacılar arasında ezik hissederim düşüncesi ile katılmamıştım ama bunu kaçırmıycam katılcam
katılım oranı nasıl