En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Huy Meselesi Huy Meselesi

Muhabbetiniz bol olsun canlar. Disaridayim trk tek alintilayamadim. Hanim ablamm yaa agir baski altindayim. Sahane fizigim ve ivana sertten hallice tarzim herkes tarafindan bilinsin gorulsun istemiyorum:KK53: yoksa niye katilmiyim:KK51: yani ben katilirsam yarismanin helecani kalmayacak. Birinci belli ikinci kim:KK70::KK70::confused::KK53: Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben sen misin yoksa:KK70::KK70:

tersini de kız belki kalır hee :KK53:
Yok ben desemde sen yinede degistirirsin avatatiniii pericigimmn :KK70:

Karın agrısı ne gecirir bilmem ki ısıt kendini iyicene :KK16:iyi geceler canım ..

Agri kesici gecirir :KK70: aylik donemlerimdeyim ondan agriyordu karninnn
Hahahaja bu kk cok degisti cokkk baksana reklam.yapiliyorrr satoslar var ben anca cene calarimmm:KK53:

Habibte dun gece beni o reklam yasak yazinla oyle bi guldurdun ki ahahha :)

yemek candır + kilodur :eek: çok yiyorum şu sıralar yaa:63:
Bu soyledigine haftalar oncesinde katiliyordum ama simdi katilmiyorummmm formumuzu koruyalimm lutfennn :KK70:
Bana yaşlı dediği için ona çeşme suyundan başkasını getiremem:KK53:
Ihtiyar moderatorsun sen :KK70: ve de ayrica takma dislisin.m
aaa kıskanma margacan gün birlik olma günü bu mismo mismo ya karşı :KK53:

sen gece kuşusun anacım benim dedeler gibi kafam düşüyo geç saatlerde :KK70::KK70::KK70:

yazdıklarının hepsini tek tek okudum görürsün sen :KK53::KK53::KK53:

sen bari yapma feracelim senkiiiiii benim canım ciğerimsin uyma bu cadıya :KK70:

:KK62::KK4::KK62::KK4::KK62::KK4:
Vallahi gece kusuyum aslinda oyle gorunuyorum ama gnduzde ayaktayimmm ama sesimi cikarmiyorummm:KK70: islerimoluyiii

Hissediyorummm mismo yarismaya katilcak :KK70:

Selamlar kızlar :KK3::KK3:
Selam hanim ablacim nasilsin :)
Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Huy Meselesi Huy Meselesi

Muhabbetiniz bol olsun canlar. Disaridayim trk tek alintilayamadim. Hanim ablamm yaa agir baski altindayim. Sahane fizigim ve ivana sertten hallice tarzim herkes tarafindan bilinsin gorulsun istemiyorum:KK53: yoksa niye katilmiyim:KK51: yani ben katilirsam yarismanin helecani kalmayacak. Birinci belli ikinci kim:KK70::KK70::confused::KK53: Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben sen misin yoksa:KK70::KK70:

Ooovvv benim mismommmmm meydan okuyor :)

Bu soyledigine haftalar oncesinde katiliyordum ama simdi katilmiyorummmm formumuzu koruyalimm lutfennn :KK70:

Vallahi gece kusuyum aslinda oyle gorunuyorum ama gnduzde ayaktayimmm ama sesimi cikarmiyorummm:KK70: islerimoluyiii

Napiyim marga'm baska turlu kurtulamayacagim bu baskidan. Tamamen takdik benimki.. :KK48::KK33::KK36:

Anladımmmm canımmm gecmiş olsun karın agrısını agrı kesici keser dimi :))

ben şimdiye kadar bu yarışmaya hep katılmak istemiştim ama kendimi diğer yarışmacılar arasında ezik hissederim düşüncesi ile katılmamıştım ama bunu kaçırmıycam katılcam :KK39:

katılım oranı nasıl

ben şimdiye kadar bu yarışmaya hep katılmak istemiştim ama kendimi diğer yarışmacılar arasında ezik hissederim düşüncesi ile katılmamıştım ama bunu kaçırmıycam katılcam :KK39:

katılım oranı nasıl
Şuan çok orta halli diyeyim :) başvuru sonuna doğru ne kadar olursunuz bilemiyorumm
ama tavsiyem katılmanızdan yana :KK70: kaçırmayın pişman olursunuz :63:

X