- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.861
çıtı pıtı mı tutmayın beni ağlamak istiyorumYaaa cıtı pıtımısın:)) balık etlimisin ona göre yorum yapacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıtı pıtı mı tutmayın beni ağlamak istiyorumYaaa cıtı pıtımısın:)) balık etlimisin ona göre yorum yapacam
Bak canım çok güzel ciciler varEl.emeklerine bir bakimmm neler var
Şükür iyiyim valla yok daha hazırlamadım kombinimi ama katılacam inşallah...İyiyim canım sen nasılsınYarışmaya katıldın mıKombin yarışmasına
Heee yaaa onlarin derdi bizimi gerdiAman boşver bize ne
Allah iyilik versinBekliyoruz o zamanŞükür iyiyim valla yok daha hazırlamadım kombinimi ama katılacam inşallah...
Tabi canımHeee yaaa onlarin derdi bizimi gerdi
Citymaxe git centrepoint iyi kombin yap tatlmmmmŞükür iyiyim valla yok daha hazırlamadım kombinimi ama katılacam inşallah...
İnşallah canımAllah iyilik versinBekliyoruz o zaman
Nasillsin varmi.bir sorumun romatizlarin basladimi.ya kemik.erimesi sekerin ciktimi bakalimmmTabi canım
Vavvvvv onlardan giyoruz demek:))) zatini onlardan baska yokki..ama baya kaliteliler Haa:)C
Citymaxe git centrepoint iyi kombin yap tatlmmmm
He vallahiiii alisveris merkezleri.var daa cok pahaliii ne elin arabini zengin edeyim.memlekete gider orda alisveris yaparimVavvvvv onlardan giyoruz demek:))) zatini onlardan baska yokki..ama baya kaliteliler Haa:)
Hadi ordan sensin yaşlıNasillsin varmi.bir sorumun romatizlarin basladimi.ya kemik.erimesi sekerin ciktimi bakalimmm
.dikkat et yaslilar da cocuklar gibi hemen etkilenirlerr...simdi senib bakima ihtiyacin vardir..
Heee tamam tamam.uzulmee yasli.benimmm kalk su getir bana hadiHadi ordan sensin yaşlı
Ayy cok şekersın gııı vallahi ben onları zengin ediyom galiba onlardan gelen para onlara gidiyoHe vallahiiii alisveris merkezleri.var daa cok pahaliii ne elin arabini zengin edeyim.memlekete gider orda alisveris yaparim
Ben senden büyüğüm kalk sen getirHeee tamam tamam.uzulmee yasli.benimmm kalk su getir bana hadi
Ahahaha şimdi dikkat ettimdeBenim takvimmm deee acaip.seyler yazmiss bu takvimi cikaracam.yaaa ne bu yanliw seylere tesvik ediyorr
Su istedik su hem.ben hamileuommm hamilenin elinden su icilmesmisBen senden büyüğüm kalk sen getir
Tamam getiriyorumÇeşme suyu olsun muSu istedik su hem.ben hamileuommm hamilenin elinden su icilmesmis