- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.704
- 43
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.841
Canım o bölüm yıllardır varHahahaja bu kk cok degisti cokkk baksana reklam.yapiliyorrr satoslar var ben anca cene calarimmm
Yemek yiyom kız iyi iyi izle iyicene gül:))güldür güldür izliyorumsen napıyorsun kız
Merhaba sizinle hic konusamadık..Canım o bölüm yıllardır varBen 2 yıldır o bölümün Edisiyim birde benden öncesi var
yemek deme banaa patlıcam yakında yemin ediyorumYemek yiyom kız iyi iyi izle iyicene gül:))
MerhabaMerhaba sizinle hic konusamadık..
Deme niyeki yemek candıryemek deme banaa patlıcam yakında yemin ediyorum
O bolumun oldugunu bile.bilmiuorummmmm herneyseee bosuna yesillenmediniz isiniz buCanım o bölüm yıllardır varBen 2 yıldır o bölümün Edisiyim birde benden öncesi var
Nasılsınız..Merhaba
Evet hiç konuşmadık
Saygılar HabibtemO bolumun oldugunu bile.bilmiuorummmmm herneyseee bosuna yesillenmediniz isiniz busaygilar efendim
habibtem bi gün daha geç doğur kız çocuğu @Ravzatugba mda iki gün geç doğrusun bnm doğum günü hediyem olsun lar gerçi öled bölede güzel hediyeler maşallahhHahahaja bu kk cok degisti cokkk baksana reklam.yapiliyorrr satoslar var ben anca cene calarimmm
yemek candır + kilodurDeme niyeki yemek candır
İyiyim canım sen nasılsınNasılsınız..
Hamile kadının bdv de ne işi varKendimi.bdvye atacammm tutmayin beni
Tamam.bizim oglana derimmm.1 2 gun icerde kal tubisim istiyorrrr bakalimmm kabul.edecek mihabibtem bi gün daha geç doğur kız çocuğu @Ravzatugba mda iki gün geç doğrusun bnm doğum günü hediyem olsun lar gerçi öled bölede güzel hediyeler maşallahh
Bakalimm kim kaynansiyla.kavga etmiss koxawi kiminle.aldatmisss nisanlisindan kkmler ayrilmiaaa offf ne derrtli.kadinlarizzzzHamile kadının bdv de ne işi varOtur oturduğun yerde
Yaaa cıtı pıtımısın:)) balık etlimisin ona göre yorum yapacamyemek candır + kilodurçok yiyorum şu sıralar yaa
Aman boşver bize neBakalimm kim kaynansiyla.kavga etmiss koxawi kiminle.aldatmisss nisanlisindan kkmler ayrilmiaaa offf ne derrtli.kadinlarizzzz
oğlanlar uzatmaları oynuolar zten arkadşımın ki doğcak derken uzatmalar girmiş nedense erkekler biraz daha fazla kalalım içerde diolarTamam.bizim oglana derimmm.1 2 gun icerde kal tubisim istiyorrrr bakalimmm kabul.edecek mi