- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.821
Değişmiş avatar gene dayanamıyacan dedim:))) evet azcıkın alındım:))) beşiktas aşktırGormemistir belki kankisimmmmm oyyyy alindin mi senkiyamammmmmm
Bugun besiktas formamlaaaa amigooo kizlar gibiydim
Beni etiketlemis ben cevao vermedim
Vallahi degistimmmmm bana yapisan yakisan bu avatar yavv digerlerini sevmedimmmm:)Değişmiş avatar gene dayanamıyacan dedim:))) evet azcıkın alındım:))) beşiktas aşktır
Bdv ile karıştırdı galibaBeni etiketlemis ben cevao vermedimbaktim anormal bir durumda yok habibteee guldurdu bizi ahahah
Yaaa rabbim kucagına sağ salım almayı nasip etsin canım..haaa bn onu anlamamışım 7 aydır kuzum geçen ay bebğimi kaybettim(kimyasalmış)
sus kız yenilikçiyim deyip kendimi avutuyorum benAaaa bak yine degismis kiz o yenilikcilikten degil kararsizliktan bebegimmmm:)
Olabilir habisten hersey beklenirBdv ile karıştırdı galiba
Sana bu yakışıyor canımmmmVallahi degistimmmmm bana yapisan yakisan bu avatar yavv digerlerini sevmedimmmm:)
Artik bu cok yakismis sana demiycem her yakisti dedigimi gidiyorsun degistiriyorsun ahahahahsus kız yenilikçiyim deyip kendimi avutuyorum ben
Oyyy hoşgeldin perimsus kız yenilikçiyim deyip kendimi avutuyorum ben
Tesekkur ederim canimmm. Karnim cok agriyor erken uyuyacagim bugun :)Sana bu yakışıyor canımmmm
saol canım amin rabbim herkese nasip etsin inş. aminnYaaa rabbim kucagına sağ salım almayı nasip etsin canım..İki kalp koydum biri sana biri bebişine..
tersini de kız belki kalır heeArtik bu cok yakismis sana demiycem her yakisti dedigimi gidiyorsun degistiriyorsun ahahahah
hoşbuldum hayatımmOyyy hoşgeldin perim
Karın agrısı ne gecirir bilmem ki ısıt kendini iyiceneTesekkur ederim canimmm. Karnim cok agriyor erken uyuyacagim bugun :)
Ne yapıyon hıı..hoşbuldum hayatımm
psikolojim bozuldu dionem boğazım hiç durmuyorkotuyum ben ıste boyleee
aman sende sankı mankenlık yarısmasıı
güldür güldür izliyorumNe yapıyon hıı..
Hahahaja bu kk cok degisti cokkk baksana reklam.yapiliyorrr satoslar var ben anca cene calarimmm