- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.481
hasta mı oldun ebruşummmEvdeyim yatıyorum margam, sen nasılsın? Napıyorsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hasta mı oldun ebruşummmEvdeyim yatıyorum margam, sen nasılsın? Napıyorsun :)
Tamam o zman rezene yada ıhlamur içelim uyuyyalimasıl gece bunlar mı içiliyor ya ben kahveyi gündüz içmeyi seviyorummm :)
gece içersem hele ki yatmadan önce , uyuyamıyorum
kan verdim 1 saat sonra çıkacak (kabız oldum bendee)işlerimi bitirip geldim tubişim , iyiyim canım :) senden naber
He gülüm ya biraz rahatsızım :) asma sen o güzel yüzünü, hep gülhasta mı oldun ebruşummm
Kimmis o bana benzeyennTatlimmmm :) sana benzeyen bir kiz var tv de
Tatlım benimmmm maşallah :) tebrik ederimmmmmm , kucağına almayı nasip etsin Rabbim ,işlerim vardı anca gelebildimm :)hazurlaaa patiğiiii margammmmm Huy Meselesi
Sevgilimle konuşuyordum kıskandın mı cadı iki dakika konuşturtmadın ayolllKimmis o bana benzeyenn
Ayrıca az önce aradin duymadim şimdi ben arıyorum mesgulsun sen hayırdır gardaaaş
saol kuzum hg gözlerim yollarda kaldıııTatlım benimmmm maşallah :) tebrik ederimmmmmm , kucağına almayı nasip etsin Rabbim ,işlerim vardı anca gelebildimm :)
geçmiş olsun ebruşum hayırdır neyin var soğuk algınlığı falan mı (((He gülüm ya biraz rahatsızım :) asma sen o güzel yüzünü, hep gül
kronik kabızlar grubuna adımızı yazacaklar büyük harflerle tubişimmmmkan verdim 1 saat sonra çıkacak (kabız oldum bendee)
ben bu gece zor uyurum yandım ki yandım kahvenin dibine vurdum ben bağımlı olma yolunda ilerliyorumTamam o zman rezene yada ıhlamur içelim uyuyyalim
hoşbulduk canım pc ile uğraşıyordumm programlar falan kur kaldır tara derken pc kasmasın diye girememiştim işim bitti şimdi :)saol kuzum hg gözlerim yollarda kaldııı
yazıcaklar valla kızzzzz nasılda midem yanıoo ben bugün fenalar grubuna adımı yazdıracmmkronik kabızlar grubuna adımızı yazacaklar büyük harflerle tubişimmmm
bnmde şatj bitio (hoşbulduk canım pc ile uğraşıyordumm programlar falan kur kaldır tara derken pc kasmasın diye girememiştim işim bitti şimdi :)
kız çok sevindim bak :)
Boğaz ağrısı ve öksürük bitanem, geçer inşallah daha iyiceyim. Sen nasılsın?geçmiş olsun ebruşum hayırdır neyin var soğuk algınlığı falan mı (((
ballı karabiber yap cnm . çok grçmiş olsunBoğaz ağrısı ve öksürük bitanem, geçer inşallah daha iyiceyim. Sen nasılsın?
a neden kız sınav mı var valla ben uyumaya gidiyorum şu an ama uyuma uyursan yanarsınben bu gece zor uyurum yandım ki yandım kahvenin dibine vurdum ben bağımlı olma yolunda ilerliyorum
Canım kankimmm geldimNickimnick kankii özledim göremedim seni bugün