- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.441
tam seni konuşuyordum benimki ile, dedim sen de dualarını esirgeme dedim ki sen mesaj yazdın kız :) meleksin sen :)Belli değil ama bu aralar hemen her gün hastaneye gidiyoruz margammmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam seni konuşuyordum benimki ile, dedim sen de dualarını esirgeme dedim ki sen mesaj yazdın kız :) meleksin sen :)Belli değil ama bu aralar hemen her gün hastaneye gidiyoruz margammmm
bende böyle triplencem yarın
aşk olsun ne dağılmış bir annesi yaaa :)Kusme kiziiiim hemen dagilmis bir anne olarak hemen toparlanmam lazim
O zaman favorim DIONE yoksa ona rakip mi olsamonsuz olur mu bu yarışma hiç ebruşummmmmmmmm yarışma ne zaman olcak diye başımın etini yedi aylardır
Yerim ben seni , kelebekler uçuşuyor
Tuğbam kötümüsün?Belli değil ama bu aralar hemen her gün hastaneye gidiyoruz margammmm
Ebrumm ben iyiyim çok şükür başka bir durum var anlatırım sanaO zaman favorim DIONE yoksa ona rakip mi olsam
Tuğbam kötümüsün?
Rakip olmanı çok isterimmmm ebruşum meydan okuu onaO zaman favorim DIONE yoksa ona rakip mi olsam
Tuğbam kötümüsün?
Canım kardeşimEbrumm ben iyiyim çok şükür başka bir durum var anlatırım sana
Dione eli maşalı, korkmaz o bendenRakip olmanı çok isterimmmm ebruşum meydan okuu ona
Ya sana efulim mi ne diyince bende herhalde bu nickleri karistirdi falan diye dusundum acaba dedim ebrunun eski nicki efuli falan miyfi ahahaha diye girip baktim profilineeeCanım kardeşim
Dione eli maşalı, korkmaz o benden
Canımmmmkankiii
Uyumamissin :)Canımmmm
Yok canım yemek yiyordum sen ne yapıyon:))Uyumamissin :)
Bende simdi yerime uzandim sirtim agridi calisma masasinda...Yok canım yemek yiyordum sen ne yapıyon:))
Yok kuzum ebrulim nicki efulim şarkısını çağırıştırıyorYa sana efulim mi ne diyince bende herhalde bu nickleri karistirdi falan diye dusundum acaba dedim ebrunun eski nicki efuli falan miyfi ahahaha diye girip baktim profilineee
Bende simdi yerime uzandim sirtim agridi calisma masasinda...
Muzik dinliyorummmmm
Bu benden sana gelsin cok seviyorum bu sarkiyi benn afoyet olsun canimmm
Bende cok seviyorum evin icinde soyluyorum her gun :)Vavvvv kankimm bende buna bayılıyorum harika..
Aaaa evet hic dikkat etmemistim birazcik cagristiriyor ama ebrulimm daha guzll :))Yok kuzum ebrulim nicki efulim şarkısını çağırıştırıyor
:) kankim buralar pek bi sesizleştıBende cok seviyorum evin icinde soyluyorum her gun :)
:) kankim buralar pek bi sesizleştı
Ayyy var mı erik bu zamanlarda yaa:)) ayyy iyi olur cekirdek yerine..Bu saatlerfe normal kanki bende kixlarla sohbet ettimmm sohbetim bitti gedim burayaaa
Kuru erik yiyorummm ister misin canimmm