- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.421
Amin canım:*Hakkinda hayirlisi olsun insaallah canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım:*Hakkinda hayirlisi olsun insaallah canim
Kalbim kımıl kımıl olduBak bi daha söylüyorummm seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
ebruşumm ebruşummm bugünde gelmedi kargommmm Kakao ve Ben deliriyorum artık
katılıyor musunnn efulimKalbim kımıl kımıl oldu
Sonunda nickimi efulim yapacağım
katılıyor musunnn efulim
Abovvvvv.gelmedimi......????? Böyle bir kargo olurmu beya...Bak bi daha söylüyorummm seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
ebruşumm ebruşummm bugünde gelmedi kargommmm Kakao ve Ben deliriyorum artık
canım benim hoşgeldinnn çok mutlu ettin beni :) gel arada böyle ceee! eeee!!!! yap bize :)Cok tarzli , super hatunlar var bu topikte dediler bir ugrayayim da acicik banada bulassin dedim
Ne yazik ki gelmedi , beklemeyi seviyorum demiştim ya nefret ettirdiler beni ! ayar oldumAbovvvvv.gelmedimi......????? Böyle bir kargo olurmu beya...
onsuz olur mu bu yarışma hiç ebruşummmmmmmmm yarışma ne zaman olcak diye başımın etini yedi aylardırSonunda nickimi efulim yapacağım
Katılmayı düşünmedim Dionem, sen katılacakmısın?
Yerim ben seni , kelebekler uçuşuyorKalbim kımıl kımıl oldu
Bundan öncekilerde nasıl beklediysen öyle bekleyeceksin hıhya sure cok uzun margaa yaa nasıl beklıcezz o zamana kadar Huy Meselesi
Gelirim Margacigim, yarisma ne zaman, belki surpriz bile yaparim, ta ta ta tam diyecanım benim hoşgeldinnn çok mutlu ettin beni :) gel arada böyle ceee! eeee!!!! yap bize :)
kankiiiAmin canım:*
Ay ben sistim ayol ..valla sen beklemeyi seviyorsun ya...sevmeseydin dusunemiyorum seni... Bu kadar bekletilirmi....Ne yazik ki gelmedi , beklemeyi seviyorum demiştim ya nefret ettirdiler beni ! ayar oldum
Yap kuzum benimm :)Gelirim Margacigim, yarisma ne zaman, belki surpriz bile yaparim, ta ta ta tam diye
çok yoğunlar ki getirmediler demek ki , yersek tabiAy ben sistim ayol ..valla sen beklemeyi seviyorsun ya...sevmeseydin dusunemiyorum seni... Bu kadar bekletilirmi....
Kusme kiziiiim hemen dagilmis bir anne olarak hemen toparlanmam lazimYap kuzum benimm :)
Başvuru tarihi = Başlama tarihi 20 Kasım 2015 saat 00:05 - Başvuru Bitiş Tarih Cuma günü - 11 Aralık 2015 23:00 'e kadardır.
Oylama topiği 12 Aralık da açılacaktır.
gelmezsen küşerimm kendimi yemeğe veririm
çok yoğunlar ki getirmediler demek ki , yersek tabi
Belli değil ama bu aralar hemen her gün hastaneye gidiyoruz margammmmAyyyy yerim ben seni ya ne güzel :) yarında hastaneye gidecek misiniz canım ?