- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.401
Arkadasa katiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasa katiliyorum
Aman adam seni bulmuş senden başka kimseye bakmaz bu güzellikte kız bulmuş değerini bilsinnnnnGizam cok kiskandim ama belli ettirmedim..esime mesela esimin salonun yaninda filibinli kadinlar vardi iki de bir geciyorlar falan deliriyorum..
Rabbim hep guldursun canimolsun yinede güldürdün beni ne güzel işte güldürdünnnn
Amin hepimizi canımRabbim hep guldursun canim
Dimi Ama o benden daha cirkin bi kerem egoma bakAman adam seni bulmuş senden başka kimseye bakmaz bu güzellikte kız bulmuş değerini bilsinnnnn
Sende mi istiyon bebis canim:)Sen olma ben olayim lutfen lutfen lutfen
ama sen çok güzelsin gerçekten de öyle..Dimi Ama o benden daha cirkin bi kerem egoma bak
Atarsa resmi beni etiketleyin b8 de ben bakem
Ben simdilerde dusunmuyorum canim istemiyorum demek ne haddime bu kadar candan gonulden isteyen varken nankorluk olurSende mi istiyon bebis canim:)
Ayyyşş cok tesekkür ederim canım o senin gözlerinin güzelligiama sen çok güzelsin gerçekten de öyle..
Kaç yıllık evlisin bende istiyorumda ama olmuyorBen simdilerde dusunmuyorum canim istemiyorum demek ne haddime bu kadar candan gonulden isteyen varken nankorluk olur
3.5 yillik canim benim bi kizim var simdilik onunla idare ediyorum.Rabbim sana da ikiz versin insallah problem ne biliyor musunKaç yıllık evlisin bende istiyorumda ama olmuyor
4 yıllık evliyım canım yumoşlarım kalitesiz ..3.5 yillik canim benim bi kizim var simdilik onunla idare ediyorum.Rabbim sana da ikiz versin insallah problem ne biliyor musun
Ne oldu canım koyacan mı?iki gün geçti bgunle beraber ama bilmiom kuzum inş gidip kan testi veresim var..
Amin vardir onlarin arasinda kalitelisi dertlenme4 yıllık evliyım canım yumoşlarım kalitesiz ..
Allah bagışlasın kızını
İnşallah yaa tüp bebek yapacazda kendimi hazırlıyorum:))Amin vardir onlarin arasinda kalitelisi dertlenme
Ne demisizzz hatirlamiuorummmm
Alisman lazimmm.canimm burasi arap.ulkesi turk erkeklerine bayilrilar onumde kac kere yapti bunu kalitesi insanlarr..takmaaa bosver..3 yuldir bu yell..zlari cekiyorummAlisveris merkezindeydik dun eltimle Ben esim ..
Biz bir yerden bir yere gidiyoruz esime erkeklerin oldugu bolume gec dedim..isimiz uzun surer dedim tamam dedi.
Bizim isimiz bitti bir baktim..esim bir kadina el ,kol hareketi yapiyor..
Esime baktim sonra yanima geldi Kim bu kadin dedim.
Yol sordu dedi alisweris merkezinde yol sormak himm dedim. Ama yuzu sapsariydi. Tamam tel nomi sordu elimle tersledim dedi oglani yanimdan kapacakti y*ll*z var mi boyle ucuz kadinlar yaa
Ayyy deme kollarına girelim hic cıkmayalım ben 3 yıldır geliyorum canım ilk kez boyle birseyi yaptılarAlisman lazimmm.canimm burasi arap.ulkesi turk erkeklerine bayilrilar onumde kac kere yapti bunu kalitesi insanlarr..takmaaa bosver..3 yuldir bu yell..zlari cekiyorumm
Hakkinda hayirlisi olsun insaallah canimİnşallah yaa tüp bebek yapacazda kendimi hazırlıyorum:))