- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.381
gelirsin yine iyi haberlerle kuzummmmıyı aksamlarr kızlar opuldunuzz cıkıyorum bennn .. ay buranın atmosferını ozlemısımmm yaaa doyamadım amaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelirsin yine iyi haberlerle kuzummmmıyı aksamlarr kızlar opuldunuzz cıkıyorum bennn .. ay buranın atmosferını ozlemısımmm yaaa doyamadım amaa
Bazen oluyor margammmm elimde olmadan üzülüyorum ama Allah binlerce kez razı olsun ki eşim en büyük destekçim ve sonra sizler varsınız. Bana dua etmeniz beni mutlu ediyorSende iyi ki varsın tatlım sen üzülme bu dönemde daha güçlü ol yeter ki , Allah büyüktür..
belli olmuo kız her siyah çarşaf takan kadın olsaaa oohooo bunun dagası bile geçilioAyy gi suriyelide olsa kadin degulmu erkek ahahah keske
ah aminnnn canım benımgelirsin yine iyi haberlerle kuzummmm
O benim bi kerem hihevettt ni var bundaaa
genelde böyle insanlar çok mu var yaşadığınız yerde :/Elimle tersledim dedi bende gordum el kol hareketini esimin guldugunu gorseydim keserdim onu...
Ayyyy yerim ben seni ya ne güzel :) yarında hastaneye gidecek misiniz canım ?Bazen oluyor margammmm elimde olmadan üzülüyorum ama Allah binlerce kez razı olsun ki eşim en büyük destekçim ve sonra sizler varsınız. Bana dua etmeniz beni mutlu ediyor
Gebelik testi yapsana eczaneden al 3 tl fiyatimi ne?iki gün geçti bgunle beraber ama bilmiom kuzum inş gidip kan testi veresim var..
aldim amabak bak bak kilo aldım diyor bak bak bak
kız o testin fiyatına değil ay güldürdün beni kankiiGebelik testi yapsana eczaneden al 3 tl fiyatimi ne?
Mesela biz kadinlara cok var her ciktigimizda kapali olmama ragmen 3 ,4 teklif geliyor tel nosunu hesapla birlikte vermeler parkta yurudugumuzde eltimle onumuze kagitla nolarini atiyorlar.. Ama kadin bilmiyordum..genelde böyle insanlar çok mu var yaşadığınız yerde :/
yapmadım mı sanıon evde 4 tane vardı bi tNesini cuma yaptım bişi yoktu birini bugün yaptım hayali bi çizgi vardı umut bağlamak istemiorum yani.... iki tane kaldı.. karnımada ağrı girio adet olurum yarınaGebelik testi yapsana eczaneden al 3 tl fiyatimi ne?
Yeni geldi bana vereyim kime lazimsaGebelik testi yapsana eczaneden al 3 tl fiyatimi ne?
Yok gi fiyati icin degil gercekteki fiyatini bilmiyorum ki olesine dedim..kız o testin fiyatına değil ay güldürdün beni kankii
uvvvv tehlikeli yerler oralar demek ki , ama büyük bir cesaret yani .. kıskançlık krizlerine girerdim ben paralardım herhalde kendimiiMesela biz kadinlara cok var her ciktigimizda kapali olmama ragmen 3 ,4 teklif geliyor tel nosunu hesapla birlikte vermeler parkta yurudugumuzde eltimle onumuze kagitla nolarini atiyorlar.. Ama kadin bilmiyordum..
Atmadiysan o hayali cizgiyi at buraya bakiyim:)yapmadım mı sanıon evde 4 tane vardı bi tNesini cuma yaptım bişi yoktu birini bugün yaptım hayali bi çizgi vardı umut bağlamak istemiorum yani.... iki tane kaldı.. karnımada ağrı girio adet olurum yarına
Sen olma ben olayim lutfen lutfen lutfenyapmadım mı sanıon evde 4 tane vardı bi tNesini cuma yaptım bişi yoktu birini bugün yaptım hayali bi çizgi vardı umut bağlamak istemiorum yani.... iki tane kaldı.. karnımada ağrı girio adet olurum yarına
olsun yinede güldürdün beni ne güzel işte güldürdünnnnYok gi fiyati icin degil gercekteki fiyatini bilmiyorum ki olesine dedim..
Arkadasa katiliyorumAtmadiysan o hayali cizgiyi at buraya bakiyim:)
Gizam cok kiskandim ama belli ettirmedim..esime mesela esimin salonun yaninda filibinli kadinlar vardi iki de bir geciyorlar falan deliriyorum..uvvvv tehlikeli yerler oralar demek ki , ama büyük bir cesaret yani .. kıskançlık krizlerine girerdim ben paralardım herhalde kendimii