- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.361
Benim daha hain planlrim vardiay allam yarabbim yaa sbırr alıcan onu duvardan duvara çarpacannnnn
evettt ni var bundaaaMargisimin hayranisin demek
haha ben gıbısınnHic gormez miyim ask olsun muhabbetini bolmemek icin ses etmedim. Zaten geliyorum muhabbetlere bi daliyorum sacma sapan yerden.deli diyoladir bana
ay benım cok duzensız yaaKızlarr hiç istemsemde karnıma ağrılar girioo yarın adet olurum gibime geliooo
suriyelidir kız o anamm belkide kadın bile deil :)Benim daha hain planlrim vardibirde kadin siyah carsafloydi kacirdim hesap soracaktim
47 kiloyum aldim galiba iyiyim canim sen nasilsinhaha ben gıbısınnnapıyosun kılo aldın mı bakımmm nasılsın canım cok oldu gorusemıyoruzzz
Insallah yaa dualarim seninle tubish insallah yarin hamisim diye yazarsin..Yavaş yavaş acele etmeden yerleşiyordurr annişine sürprizzz ben geldim anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee demek için
Benimde düzensizdi doktora gittim artık düzenliiiay benım cok duzensız yaa
valla bnmde düzen şaştı galbaaaay benım cok duzensız yaa
Ayy gi suriyelide olsa kadin degulmusuriyelidir kız o anamm belkide kadın bile deil :)
bu duzensızlıkk ılerısı ıcın benı korkutuyoo yaa .. oo ne guzel margusumBenimde düzensizdi doktora gittim artık düzenliii
iki gün geçti bgunle beraber ama bilmiom kuzum inş gidip kan testi veresim var..Insallah yaa dualarim seninle tubish insallah yarin hamisim diye yazarsin..
bak bak bak kilo aldım diyor bak bak bak47 kiloyum aldim galiba iyiyim canim sen nasilsin
ıyıyım canım ben de47 kiloyum aldim galiba iyiyim canim sen nasilsin
canım kadın doğuma gitsene , düzene sokması için ilaç vermişti bana ama bildiğin olamadım bir iki hafta biliyorsun her yerim şişmeye başlamıştı.bu duzensızlıkk ılerısı ıcın benı korkutuyoo yaa .. oo ne guzel margusum
Elimle tersledim dedi bende gordum el kol hareketini esimin guldugunu gorseydim keserdim onu...eşinin tepkisi ne olmuş peki kocanı yalnız bırakma kız
inşallah canım inşallahInsallah yaa dualarim seninle tubish insallah yarin hamisim diye yazarsin..
inşallahh kuzummm çok bekletmeden gelsin artık sıpaaaYavaş yavaş acele etmeden yerleşiyordurr annişine sürprizzz ben geldim anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee demek için
altı ay hıc olmadıgımı bılırımm erken yasta menopoza mı gırdım demıslıgım varcanım kadın doğuma gitsene , düzene sokması için ilaç vermişti bana ama bildiğin olamadım bir iki hafta biliyorsun her yerim şişmeye başlamıştı.
Git böyle şeyleri ihmal etme..