En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

bioder kullandım aynen dediğin gibi :KK53:birde otacı aldım kokusundan dolayı birkere denedim çok kötüydü tarcınçubuğu gibi ortalıkta dolanıyosun :KK45:ben artık evde yapılan tariflere dalacağım :KK53:
bak sana da fayda etmemiş kimi çok güzel oluyor diyor, yani saçım sert iken ben kendimi iyi hissedemiyorum
saçı sert yapmak isteyen çok az insan vardır herhalde ben yumuşak saçı seviyorum tam tersiii :KK70:

Asil sana gecmis olsun suan basim cok iyi :) sacima hindistan ceviz yagi surdum boneyi de gecirdim kafama biraz vakit gecmesini bekliyorummmmm..

Agir bisi mi kaldirdin ters bi hareket mi yaptib kankii
Cnımsss adet günlerimi agır gecirdim ..bilmiyorum durduk yere oyle oldu.. Tesekkür ederim canım..hindistan ceviz yagı saçlara ne gibi faydası var ki :KK43:

koku kalır ,yıkadıktan sonra kaşındırır hissine kapılıyorum tamamen psikolojik herhalde.
Ben şeyi kullandım ondan alıcam en kısa zamanda, amino keratin saç maskesi alıcam selective çok iyi geliyordu onu bırakınca saçlarımda yine bir yıpranır gibi oldu birde ben saçıma hiç boya sürmedim mesela saç uçlarımın rengi farklı gibi geliyor
Kaşındırmıyor çok iyi yıkarsan koku da kalmıyor.Ama bazen bir yerlerden sarımsak kokusu geliyor gibi oluyor.:-)İlk yıkamada çok hissettim ama ikinci üçüncü yıkamada pek koku almadım.Amino keratini hiç duymadım.Bir de at kuyruğu şampuanını övdü satıcı ama baya pahalıydı.Boyatmanı tavsiye etmem.Değişiklik istersen ışıltı gölge en güzeli.Saç uçlarının farklı olması moda zaten daha güzel değil mi:)

Cnımsss adet günlerimi agır gecirdim ..bilmiyorum durduk yere oyle oldu.. Tesekkür ederim canım..hindistan ceviz yagı saçlara ne gibi faydası var ki :KK43:
Geçmiş olsun canımm. Dikkat et kendine

ne gibi faydaları var dur sayıyım
mesela saç kırıkların var ise , saçların uzamıyor ise, saçların çok kuru iseeee çok fayda sağlıyor bu yağ :)

Kaşındırmıyor çok iyi yıkarsan koku da kalmıyor.Ama bazen bir yerlerden sarımsak kokusu geliyor gibi oluyor.:-)İlk yıkamada çok hissettim ama ikinci üçüncü yıkamada pek koku almadım.Amino keratini hiç duymadım.Bir de at kuyruğu şampuanını övdü satıcı ama baya pahalıydı.Boyatmanı tavsiye etmem.Değişiklik istersen ışıltı gölge en güzeli.Saç uçlarının farklı olması moda zaten daha güzel değil mi:)
kk da kılıcın konusu var , harika bir ürün diyeyim sana kesinlikle denemeni tavsiye ederim nette rahatlıkla bulabilirsin , bilindik bir kaç sitede rahatlıkla bulabilirsin..

ben hiç kullanmadım sarımsaklı şampuaann :p

Biz kendimize uygun saç bakım ürünleri bulana kadar dediğin gibi saç kalırsaaaa çok iyi olur kalmazsa yandık , aradığımız ürünlerin teması değişecek resmen :KK53::KK53::KK53:
Aynen :KK53::KK70:
koku kalır ,yıkadıktan sonra kaşındırır hissine kapılıyorum tamamen psikolojik herhalde.
Ben şeyi kullandım ondan alıcam en kısa zamanda, amino keratin saç maskesi alıcam selective çok iyi geliyordu onu bırakınca saçlarımda yine bir yıpranır gibi oldu birde ben saçıma hiç boya sürmedim mesela saç uçlarımın rengi farklı gibi geliyor
Birde E vitamini apülleri varmış onuda mı denesek :KK70:bumamız lazım :KK51:
Ben kaçtım kitabımdan on sayfa okuyup yatacağım iyi geceler kızlar :KK15:

kk da kılıcın konusu var , harika bir ürün diyeyim sana kesinlikle denemeni tavsiye ederim nette rahatlıkla bulabilirsin , bilindik bir kaç sitede rahatlıkla bulabilirsin..

ben hiç kullanmadım sarımsaklı şampuaann :p
Bakayım hemen saçlarımla başım dertte bu ara.

X