En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Bende gidemedim :oops: baml far paletlerini topluyacağım:KK53:saç bakım olarak kendime uygun bir seri bulamadım :cry:
saçların düz mü dalgalı mı kıvırcık mııı :) boya var mı saçlarında
geçen ben bir elseve yeni şampuan ve saç kremini alayım dedim , aldım kullandım kullanmaz olaydım bu kadar mı kötü olur ...

saçların düz mü dalgalı mı kıvırcık mııı :) boya var mı saçlarında
geçen ben bir elseve yeni şampuan ve saç kremini alayım dedim , aldım kullandım kullanmaz olaydım bu kadar mı kötü olur ...
Düz boya var:KK66: ben şimdi elseve kullanıyorum ama hiç uzamadı ya benim çabuk uzar loreal kullandım besler dediler yalan cıktı valla bulamadım gitti :KK34:

Düz boya var:KK66: ben şimdi elseve kullanıyorum ama hiç uzamadı ya benim çabuk uzar loreal kullandım besler dediler yalan cıktı valla bulamadım gitti :KK34:
ben elsevenin bakım yağlarını seviyorum ama şampuanlarını hiç sevmedimmm ilk başta güzeldi ama sonra hiç fayda etmedi..

Bende gidemedim :oops: baml far paletlerini topluyacağım:KK53:saç bakım olarak kendime uygun bir seri bulamadım :cry:
Ben sarımsaklı şampuan aldım Gratis'ten.Saçları da uzatıyormuş.Psikolojikmidir nedir baya gür hissediyorum iki kere kullandığım halde.:KK48:

Ben sarımsaklı şampuan aldım Gratis'ten.Saçları da uzatıyormuş.Psikolojikmidir nedir baya gür hissediyorum iki kere kullandığım halde.:KK48:
Benim bir arkadaşım sarımsağı ezip normal herhangi bir kullandığı şampuanın içine atar kullanırdı kızın kısacık saçları muhteşem uzadııı dökülüyordu çok

Aslında ara sıra geliyordum ama nereye takılcağımı bilemedim :)
Tam da vize öncesine denk geldi yarışma ama katılmayı planlıyorum. Adaletli, saygılı ve hilesiz bir yarışma olmasını diliyorum.

Benim bir arkadaşım sarımsağı ezip normal herhangi bir kullandığı şampuanın içine atar kullanırdı kızın kısacık saçları muhteşem uzadııı dökülüyordu çok
Ben saf zeytinyağı,yumurta sarısı ve sarımsağı ezip sürüyorum saçıma.Çok sık yapamıyorum ama devam ediyorum inşallah iyi olur.İki kere üst üste boya yaptırdım yıprandı.

Adı tam olarak sarmısaklı şanpuan mı?
Bu canım.

images (5).jpg

Tabi diplere sürmesen faydası olmaz ki.Niçin korkuyorsun?
koku kalır ,yıkadıktan sonra kaşındırır hissine kapılıyorum tamamen psikolojik herhalde.
Ben şeyi kullandım ondan alıcam en kısa zamanda, amino keratin saç maskesi alıcam selective çok iyi geliyordu onu bırakınca saçlarımda yine bir yıpranır gibi oldu birde ben saçıma hiç boya sürmedim mesela saç uçlarımın rengi farklı gibi geliyor

O bitkisel şampuanlarda saçı çok sert yapıyor gibi geliyor bana sizinkileri de mi sert yapıyor hiç kullandın mı daha önce
ay ben bir kere kullandım tarak geçiremiyordum :KK17:
bioder kullandım aynen dediğin gibi :KK53:birde otacı aldım kokusundan dolayı birkere denedim çok kötüydü tarcınçubuğu gibi ortalıkta dolanıyosun :KK45:ben artık evde yapılan tariflere dalacağım :KK53:

X