- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben gitmedim meselaaa bir sonraki indirim gününü iple çekiyorumKonu değiştirme taktiği
Gratis de indirim vardı kimler gitti
Bende gidemedimBen gitmedim meselaaa bir sonraki indirim gününü iple çekiyorumne kadar saç bakım ürünü varsa alıcammm bu seferkine yetişemedik kapış kapış gitmiş herşeyy
saçların düz mü dalgalı mı kıvırcık mııı :) boya var mı saçlarındaBende gidemedimbaml far paletlerini topluyacağım saç bakım olarak kendime uygun bir seri bulamadım
Düz boya varsaçların düz mü dalgalı mı kıvırcık mııı :) boya var mı saçlarında
geçen ben bir elseve yeni şampuan ve saç kremini alayım dedim , aldım kullandım kullanmaz olaydım bu kadar mı kötü olur ...
ben elsevenin bakım yağlarını seviyorum ama şampuanlarını hiç sevmedimmm ilk başta güzeldi ama sonra hiç fayda etmedi..Düz boya varben şimdi elseve kullanıyorum ama hiç uzamadı ya benim çabuk uzar loreal kullandım besler dediler yalan cıktı valla bulamadım gitti
Ben sarımsaklı şampuan aldım Gratis'ten.Saçları da uzatıyormuş.Psikolojikmidir nedir baya gür hissediyorum iki kere kullandığım halde.Bende gidemedimbaml far paletlerini topluyacağım saç bakım olarak kendime uygun bir seri bulamadım
Artık pörtü böcege dadanacağımben elsevenin bakım yağlarını seviyorum ama şampuanlarını hiç sevmedimmm ilk başta güzeldi ama sonra hiç fayda etmedi..
Benim bir arkadaşım sarımsağı ezip normal herhangi bir kullandığı şampuanın içine atar kullanırdı kızın kısacık saçları muhteşem uzadııı dökülüyordu çokBen sarımsaklı şampuan aldım Gratis'ten.Saçları da uzatıyormuş.Psikolojikmidir nedir baya gür hissediyorum iki kere kullandığım halde.
O bitkisel şampuanlarda saçı çok sert yapıyor gibi geliyor bana sizinkileri de mi sert yapıyor hiç kullandın mı daha önceArtık pörtü böcege dadanacağımbitkisel kürleri düşünüyorum
İnşallah canım , daha vakit çok var , vizeler sonrası vakit bulursun herhaldeee kolay gelsinn :)Aslında ara sıra geliyordum ama nereye takılcağımı bilemedim :)
Tam da vize öncesine denk geldi yarışma ama katılmayı planlıyorum. Adaletli, saygılı ve hilesiz bir yarışma olmasını diliyorum.
Ben saf zeytinyağı,yumurta sarısı ve sarımsağı ezip sürüyorum saçıma.Çok sık yapamıyorum ama devam ediyorum inşallah iyi olur.İki kere üst üste boya yaptırdım yıprandı.Benim bir arkadaşım sarımsağı ezip normal herhangi bir kullandığı şampuanın içine atar kullanırdı kızın kısacık saçları muhteşem uzadııı dökülüyordu çok
Hadi bakalım kuzu :)İnşallah canım , daha vakit çok var , vizeler sonrası vakit bulursun herhaldeee kolay gelsinn :)
saç dibine sürüyor musun , ben korkumdan hiç süremiyorum da..Ben saf zeytinyağı,yumurta sarısı ve sarımsağı ezip sürüyorum saçıma.Çok sık yapamıyorum ama devam ediyorum inşallah iyi olur.İki kere üst üste boya yaptırdım yıprandı.
Adı tam olarak sarmısaklı şanpuan mı?Ben sarımsaklı şampuan aldım Gratis'ten.Saçları da uzatıyormuş.Psikolojikmidir nedir baya gür hissediyorum iki kere kullandığım halde.
eczanelerde falan oluyor hani beyaz bir kutusu var acaba o mu ki..Adı tam olarak sarmısaklı şanpuan mı?
Tabi diplere sürmesen faydası olmaz ki.Niçin korkuyorsun?saç dibine sürüyor musun , ben korkumdan hiç süremiyorum da..
koku kalır ,yıkadıktan sonra kaşındırır hissine kapılıyorum tamamen psikolojik herhalde.Tabi diplere sürmesen faydası olmaz ki.Niçin korkuyorsun?
bioder kullandım aynen dediğin gibiO bitkisel şampuanlarda saçı çok sert yapıyor gibi geliyor bana sizinkileri de mi sert yapıyor hiç kullandın mı daha önce
ay ben bir kere kullandım tarak geçiremiyordum