- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sen kitap okumayı sever misinSöyle bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kitap okumayı sever misinSöyle bitanem
Bana mı yürüyon kızım sen aşık mısınya gördüm bacaklarını nesi var anlayamadım kiiii gayet düzgünnn delirtme beniii
Yok piroşum sağ yola saptım benBana mı yürüyon kızım sen aşık mısın
Bu nasıl espiriYok piroşum sağ yola saptım ben
bana mı yürüyorsun dedin ya bende sana hayır dedimBu nasıl espiri
Allam allam co komikbana mı yürüyorsun dedin ya bende sana hayır dedim
Evet çok severim sen ?Sen kitap okumayı sever misin
hiçte bileeeAllam allam co komik
bende severimm senin kurduğun her cümle çok şiirsel geliyorEvet çok severim sen ?
Şiirlerim vardır belki bazen onlardan etkilendiğim olur ondan öyle gelmiştirbende severimm senin kurduğun her cümle çok şiirsel geliyor
Napıyonhiçte bileee
Bdv ye bakıyorum bir yandan da saç bakım ürünlerine bakıyorum canım , çünkü bütün kullandığım saç bakımlarının dibini gördümm bitti sayılırlar sen napıyorsunNapıyon
hele şu aralar daha çok öyle geliyorsun desem yeridir vallaŞiirlerim vardır belki bazen onlardan etkilendiğim olur ondan öyle gelmiştir
Bende bakınıyom kk staylaBdv ye bakıyorum bir yandan da saç bakım ürünlerine bakıyorum canım , çünkü bütün kullandığım saç bakımlarının dibini gördümm bitti sayılırlar sen napıyorsun
iyi yapıyorsunnnBende bakınıyom kk stayla
Immmmmmm niçin avutucak pekiii, bu aşk öncesinde yaşanılan aşk acılarını hafifletmek için miiii benden şair mair olmazBırak yaslanayım kalbine doğru
Dinleyeyim aşk senfonimizi
biraz avutsun biraz uyutsun beni
Ben bu ara çok yazıyorum demek buraya yansıyorhele şu aralar daha çok öyle geliyorsun desem yeridir valla