- 8 Aralık 2011
- 43.861
- 152.628
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ayrılık için bir hazılıktır belki avunmak istiyorImmmmmmm niçin avutucak pekiii, bu aşk öncesinde yaşanılan aşk acılarını hafifletmek için miiiibenden şair mair olmaz
aniiiiiyyyyyy bu aşkında mı sonu kötü bitecekkk efserimmm sonu güzel biten bir şiirin yok mu yavvvAyrılık için bir hazılıktır belki avunmak istiyor
Cınım sıkılıyor beyaiyi yapıyorsunnn
Baharı bekleyelimaniiiiiyyyyyy bu aşkında mı sonu kötü bitecekkk efserimmm sonu güzel biten bir şiirin yok mu yavvv
neden canımmmm benimde hiç sıkılmıyor şuanCınım sıkılıyor beya
Yapacak bişi yok ya ondanneden canımmmm benimde hiç sıkılmıyor şuan
Özel mesaj yolu ile bana yollayacaksın canım resmini :)kombinimizi size mail atarak mı yarışmaya katılabiliyoruz acaba:)
haber falan oku canım :) yada oyun oyna :)Yapacak bişi yok ya ondan
Benimkiyle kavga ettim onun dışında bişeye odaklanamıyorumhaber falan oku canım :) yada oyun oyna :)
hayırdır sorun nedir :)Benimkiyle kavga ettim onun dışında bişeye odaklanamıyorum
Saçma sapan odunluklarıhayırdır sorun nedir :)
her zaman ki halleri mi diyorsunnnn , düzelir yahu sıkma canını :)Saçma sapan odunlukları
Teşekkür ederim canım neler alcan bakayımmm , bizim kızlar gitmiş gratisi boşaltmışlar resmennnHayırlı olsun kuzummm:) ay ben de bu ara alışveriş yapcam cicilerimle çekinirim yetişirsem mis gibi
Valla bot pantolon şart kazak da alsam nefis olur full giyincem yani hehehTeşekkür ederim canım neler alcan bakayımmm , bizim kızlar gitmiş gratisi boşaltmışlar resmennnDionee hiç bir şey kalmamış diye isyanlardaydı en sonnn
Konu değiştirme taktiğikasım da aşk başkadır derler halbukiii
kartı dibine kadar harcıycam diyorsun haaaValla bot pantolon şart kazak da alsam nefis olur full giyincem yani heheh