- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Katıl tatlımm katılllll bekliyorummm hepiniziiiolsun hadi affettim, belki katılırım belli olmaz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katıl tatlımm katılllll bekliyorummm hepiniziiiolsun hadi affettim, belki katılırım belli olmaz :)
görmedim tabi haksızlık buSen beni görmedin mi kız hiç ben seni gördümmm yanaklarını kopartırım senin
bak bakayım o zaman özel mesajlarınagörmedim tabi haksızlık bu
güzel olduğunu tahmin ediyodum ama gerçekten bayıldım sana bayıldımmm maşşallahhhbak bakayım o zaman özel mesajlarına
Oy tatlı kuzummmmm, canım canım margammmm benim hoşbuldumm ne yapayım yemek yapcam ama canım hiç yapmak gelmiyor içimdenSelam tatlımmm hoşgeldinnn dadlu hamişimmm benimmm napıyorsun bakayımm , ben yine fıttırdım şu kargo şubelerine acayip sinirliyimm
Cuzdan alip vik bebegimBir kombin hazırladım ama uygun renkte çanta yok:) Aslında var da çırt santası, kıyafete uygun değil:))
Oyy tesekkurler fistigimmmmmmmmmm :)güzel olduğunu tahmin ediyodum ama gerçekten bayıldım sana bayıldımmm maşşallahhh
Vik ne kızCuzdan alip vik bebegim
Hayirli cumalar vuslatimmmm:)Hayırlı cumalar bu arada:)
Soyle canin ne istiyorsa yapayimmmmmmmm :))Oy tatlı kuzummmmm, canım canım margammmm benim hoşbuldumm ne yapayım yemek yapcam ama canım hiç yapmak gelmiyor içimden
Bakk yaaa beni guldurmeeeeeeee vik demek benim telefon yazilarimda cik anlamina gelir ahahahahVik ne kız
Hayirli cumalar vuslatimmmm:)
Vik vik vuslatimmmm vik vik hahahaha
Ne var yani bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp Şimdi öğrendim işteBakk yaaa beni guldurmeeeeeeee vik demek benim telefon yazilarimda cik anlamina gelir ahahahah
Sana da vik vikVik vik vuslatimmmm vik vik hahahaha
Telden girinceeee artik beni cozumlemen gerekecek vuslatimmmmNe var yani bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp Şimdi öğrendim işte
Vik vikkkk cantacisin sennnn demiii ay ben varya canta tasimaktan yoruluyorummnn bazenSana da vik vik
Yine de tam anlmadım, bir ara vik açılımını kapsamlı olarak anlatırsın bana MargamTelden girinceeee artik beni cozumlemen gerekecek vuslatimmmm